Şöyle direk alınmaz demeyin açıklamasını yaparak yazınalınmaz
Bütçeniz ne kadar?ryzen 5 3600+ gtx1660 superli daha uygun hazir sistem varsa atar misin?
Psu’yu da atarsanız sevinirim.ince hesaptan alirsam 8.600e kadar cokabilirim cift kartla odeme yapacagim icin. baska sitelerden olursa maksimum 7800
bilgisayarim yok su an almam lazim. psu cougarin kasasinij icindeki 600w psu.Psu’yu da atarsanız sevinirim.
Bilgisayarınız yoksa alabilirsiniz, şuanlık 2 yıl boyunca idare edebilir sisteminiz varsa almamanız daha iyi olacaktır.
Ben olsam alırdım.bilgisayarim yok su an almam lazim. psu cougarin kasasinij icindeki 600w psu.
link: https://www.incehesap.com/cougar-ge...00w-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-45338/
ben de almayı planlıyordum ama arkadaşların yorumlari bir tık kafamı karıştırdı. diğer sitelerde 9kdan aşağı r5 3600+gtx 1660 superli sistem yok neye göre alınmaz dediler anlamadımBen olsam alırdım.
15 gün sonra 8gb daha ram eklemesi yapacağım şu an bütçem sınırlı olduğu için ramden feragat etmek durumundayımBen olsam alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Psu’yu ileri dönemde 80+ bronz bir psu’ya çevirmeniz daha iyi olacaktır. Ram’da 2adet olursa çok daha memnun olacağınızdan eminim. Forza horizon 4 ultra ayarlarda 12gb ram yiyor.