Neler Yeni

8gb Gtx 880m yeni driver yükleme

gOkO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Gökhan TUTAR
Arkadaşlar merhaba.
Bende 6-7 sene önce aldığım monsterin Tulpar t7 v2.2 laptopu var. Senelerce kahrımı çekti tık demedi çok şükür ancak ekran kartıma en son 425.31 sürücüsü çıkmış ve sonrasında güncelleme kesilmiş. Gel gelelim masaüstü bilgisayarım var ve oyunları çoğunlukla onunla oyunuyorum ama çocuklar uyanıkken yanlarında durup laptopla da cs go v.s. açıyorum yani oyun oynuyorum. Doom eternal kurduğumda driver eski olduğu için oyunu açmadı ve canım sıkıldı. Ben de sizlere danışmak istedim v450 üstü bir driveri benim ekran kartına adapte edebilir miyiz? Ben bir kaç yol denedim hatta driveri kurdum ama hata aldım devamlı.

Var mıdır forumumuzda bana 460 versiyon bir driver adapte edecek yiğit? Şimdiden teşekkür ederim...

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Driverla alakası yok. Doom Eternal'ı DX11 ekran kartıyla açamazsın. En az DX12 gerekiyor. GT800 serisi de en fazla DX11 destekliyor. Bu konuda yapabileceğin bir şey yok. Yani o laptopda DX12 isteyen hiçbir oyunu çalıştıramazsın.

gOkO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Gökhan TUTAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben doom eternalin vulkan apisi ile çalıştığını zannediyordum demek dx12 gerekliymiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driverla alakası yok. Doom Eternal'ı DX11 ekran kartıyla açamazsın. En az DX12 gerekiyor. GT800 serisi de en fazla DX11 destekliyor. Bu konuda yapabileceğin bir şey yok. Yani o laptopda DX12 isteyen hiçbir oyunu çalıştıramazsın.
Artık yurtdışından 980m bakayım :)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben doom eternalin vulkan apisi ile çalıştığını zannediyordum demek dx12 gerekliymiş.

Artık yurtdışından 980m bakayım:)
Hocam ben de Vulkan diye biliyorum ama resmi sistem gereksinimlerinde desteklediği ekran kartları hep DX12 ondan öyle dedim.

Nvidia'nın sitesini kurcaladım da GTX880m en son dediğin gibi 425.31 sürücüsü var ama benim model daha düşük olmasına rağmen 465.59 sürümü var yani güncel. Çok garip asıl benim karta destek kesilmesi lazım ama seninkine kesilmiş.

Son düzenleme:

gOkO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Gökhan TUTAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben de Vulkan diye biliyorum ama resmi sistem gereksinimlerinde desteklediği ekran kartları hep DX12 ondan öyle dedim.

Nvidia'nın sitesini kurcaladım da GTX880m en son dediğin gibi 425.31 sürücüsü var ama benim model daha düşük olmasına rağmen 465.59 sürümü var yani güncel. Çok garip asıl benim karta destek kesilmesi lazım ama seninkine kesilmiş.
Mimariler farklı. 880m çok güçlü olmasına rağmen seninki Maxwell benim kart Kepler. Nvidia keplere desteği kesti :) İşte senin driver benim karta modlanabilir aslında ben yaptım ama kod bilmediğim için tam olmadı ve hata verdi.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mimariler farklı. 880m çok güçlü olmasına rağmen seninki Maxwell benim kart Kepler. Nvidia keplere desteği kesti :) İşte senin driver benim karta modlanabilir aslında ben yaptım ama kod bilmediğim için tam olmadı ve hata verdi.
Bu ilginç. Aynı seriden kartlar sonuçta. 800 serisi. Mimarinin değişik olduğunu bilmiyordum. Oyun kaldırmadıktan sonra ne yapayım Maxwell kartı ben :D

Sence mümkün mü yazılımsal olarak driveri kandırmak. Baya ters mühendislik bilgisi gerekiyor buna.

• Beğen
Reaksiyonlar: gOkO
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom