Neler Yeni

8k bir kasaya hangi ekran kartı önerirsiniz

whoamii

80+ Silver
Isı değeri normal fps değeri normal ama adam belki yıllarca mining yapmış anlayamazsın her kartta ısı değeri artıp fps düşecek diye bir şart yok hatta git googledan arat videolar var miningli kartla oyun testi diye
Isı değerleri ve benchmark testleri iyi çıkarsa ve de belleklerini test ettiğinde sağlam kaldıysa mining zarar vermemiş demektir, öyle her mining yapılan kart çöp olacak diye bir kaide yok. Dengeli yapılan mining karta hiçbir zarar vermez.

Atyxah

80+ Silver
Isı değerleri ve benchmark testleri iyi çıkarsa ve de belleklerini test ettiğinde sağlam kaldıysa mining zarar vermemiş demektir, öyle her mining yapılan kart çöp olacak diye bir kaide yok. Dengeli yapılan mining karta hiçbir zarar vermez.
Tamam haklısında bazılarında hiçbir sorun yok gibi gözüküp bi anda bi parçası yanıyo arızalanıyo bişey oluyo çöp oluyo yani pek belli olmaz %1 bile olsa olabilir yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Isı değeri normal fps değeri normal ama adam belki yıllarca mining yapmış anlayamazsın her kartta ısı değeri artıp fps düşecek diye bir şart yok hatta git googledan arat videolar var miningli kartla oyun testi diye
Ben neden aratıyorum onu anlıyamadım ? :D

Atyxah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru