Çözüldü✓ 8k bütçeye 2k monitör

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
8000
2k 1440p +144hz -1ms +24"
Genellikle valo CS fortnite Minecraft oynayacağim VA mi IPS mi almam lazım.
5060ti ya da 7800xt kullanacağım. 2k hikayeli oyun oynayacağim arada dizi flim de izlerim.

Benim bulduğum birkaç monitör:
"2k 180hz 1ms 27 IPS" gibi oldu hepsi. Burda 0.5-1 MS ve VA-IPS secenegi var çok önemli mi 0.5-1 MS

Son düzenleme:

Ekler

• 27_2K_Monitor_Karsilastirma_Galerim.webp
    27_2K_Monitor_Karsilastirma_Galerim.webp
    62.2 KB · Hit: 37
Yorumlarda fast IPS güzel demişler daha uyguna fast IPS var

Ho

Hocam bunu bende görmüştüm 165 Hz ile 180hz arasında belirgin fark var mı, attiklarimin ozellikler aynı nerdeyse neye göre seçeceğim.
hz olarak bi farklılık hissetmezsin diğer modellere kıyasla hepisinin ekisis artısı vardır suanki fıyatına göre tercih edilebilir peşin fıyatına 6 taksit imkanıyla. düşüncelerim bu şekilde.

Hocam Hz, MS, olarak farkedilmeyecek farklar var bunlar arasında. Ölü piksel çıkmasını sitemiyorum, forumlarda Hepsiburada ve amazon yetkili satıcısı yada vatan mağazası değişim yapıyor dediler, haftasonu vatana teknosaya Media Markta gidip bu 5 monitörü ve iade değisim ölü piksel politikasını soracağım. Tahminen mağaza daha pahalı olur. Pivot ozellgi işlevsel mi bir tek o ve marka satıcı fark ediyor. Aklımda Lenovo yada Asus var. Hepsiburada satıcısı olduğundan ölü pikselsiz gelene kadar denerim. Asusta gaming.gen.tr satıyor onların iade değişimi varmı bilmiyorum

Geri