Güzel monitörde pivot değil sıkıntı.ha evet kb g4 fln görünce yazdım sistem iyiyse asus attığım 2kj olan modelde iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
attığım asus rog modeli
Güzel monitörde pivot değil sıkıntı.ha evet kb g4 fln görünce yazdım sistem iyiyse asus attığım 2kj olan modelde iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
attığım asus rog modeli
pivot kulanıyorsanız sıkıntı oşvot kulanmayan veya monitörü harişci bi kola bağllicak olana iyiGüzel monitörde pivot değil sıkıntı.
25G3ZM VA panel olmasına rağmen gecikme ve ghosting durumu gayet iyi. Hikayeli oyunlar için şahane monitör ama VA panelin ghosting ve gecikme sorunu her ne kadar dibe indirilsede FPS oyunları için önermem.aoc 25g3zm va panel olmasa onun yerine ips bir panel ve aynı özellikleri verseydi onu seçerdim ama asus xg259cs modeli ips olduğu için ilk tercihim olurdu
dediklerinize katılıyorum asus rog olan model teknoloji satıyor daha çok samsung eğitiöm programı mantıklı ama aus tuf olan modelde fena değil25G3ZM VA panel olmasına rağmen gecikme ve ghosting durumu gayet iyi. Hikayeli oyunlar için şahane monitör ama VA panelin ghosting ve gecikme sorunu her ne kadar dibe indirilsede FPS oyunları için önermem.
@wosjao Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alın.
@Shourd O Asus Rog Strix monitör alınmaz çok pahalı. 5 bin TL'e satılan AOC 24G42E çok daha iyi değerler sunuyor.
Samsung marka monitörün kronik sorunları var deniliyor doğrumu?25G3ZM VA panel olmasına rağmen gecikme ve ghosting durumu gayet iyi. Hikayeli oyunlar için şahane monitör ama VA panelin ghosting ve gecikme sorunu her ne kadar dibe indirilsede FPS oyunları için önermem.
@Shourd O Asus Rog Strix monitör alınmaz çok pahalı. 5 bin TL'e satılan AOC 24G42E çok daha iyi değerler sunuyor.
katılıyorum o yüzden va önermemeye çalışıyorum 20 hz daha az olsun ips olsun benim gözümde çoğu va ghosting veya overshot problemi fazla oluyor yani fazla derken 10 tane va panel in 4 dünde bu problem varsa 10 tane ips panelin 2 sinde bu problem var kısacası böyle biliyorum25G3ZM VA panel olmasına rağmen gecikme ve ghosting durumu gayet iyi. Hikayeli oyunlar için şahane monitör ama VA panelin ghosting ve gecikme sorunu her ne kadar dibe indirilsede FPS oyunları için önermem.
Benim için hangi monitörü önerirsiniz?katılıyorum o yüzden va önermemeye çalışıyorum 20 hz daha az olsun ips olsun benim gözümde çoğu va ghosting veya overshot problemi fazla oluyor yani fazla derken 10 tane va panel in 4 dünde bu problem varsa 10 tane ips panelin 2 sinde bu problem var kısacası böyle biliyorum