Muhammed0147
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 507
- Bütçe
- 8000
8k ya kadar günlük kullanım için kulaküstü kulaklık önerir misiniz? Kulakları ağrıtmasın kaliteli ses versin
Son düzenleme:
reis kablosuz olcak demı8k ya kadar günlük kullanım için kulaküstü kulaklık önerir misiniz? Kulakları ağrıtmasın kaliteli ses versin
oyuncu demiyor günlük kullanım müzik vs icin diyor sanırsamarctis nova pro kablolusu
bunlara ek olarak aynı markaların uygun modellerine bak pişman olmazsın kaliteli markalar JBL, ANKER ve Sennheiser8k ya kadar günlük kullanım için kulaküstü kulaklık önerir misiniz? Kulakları ağrıtmasın kaliteli ses versin
Çok teşekkürler hocam. Evet günlük kullanım içinreis kablosuz olcak demı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyuncu demiyor günlük kullanım müzik vs icin diyor sanırsam
bunlara ek olarak aynı markaların uygun modellerine bak pişman olmazsın kaliteli markalar JBL, ANKER ve Sennheiser
zaten oyun için önermedim deac var cihazda profesyonel sayılır wireless modelinden daha iyi kablolusu ses olarak hatta ondan önerdimreis kablosuz olcak demı
oyuncu demiyor günlük kullanım müzik vs icin diyor sanırsam
bunlara ek olarak aynı markaların uygun modellerine bak pişman olmazsın kaliteli markalar JBL, ANKER ve Sennheiser
Çok teşekkür ederim sağolunzaten oyun için önermedim deac var cihazda profesyonel sayılır wireless modelinden daha iyi kablolusu ses olarak hatta ondan önerdim