Ekranı 60Hz ve yukarıda attığımın depolaması 1TB + 256 GBAcer Nitro 5 Ryzen 5 4600H GTX 1650 Ti 8GB 512GB Laptop NH.Q9HEY.002 SSD Fiyatı - Trendyol
ACER Nitro Ryzen 5 4600h 8 Gb Ram 512 Gb Ssd Gtx 1650 Ti Linux Nh.q9hey.002 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Knkam ben senin attığın laptobu attığımda herkes beni kötülerdi omu alınır vs. Sen hep aceri atiyodun kimsenin sesi cikmiyodu ben atinca mi aklina geldiEkranı 60Hz ve yukarıda attığımın depolaması 1TB + 256 GB
Lenovo ideapad'dan daha iyidir en azından.Ekranı 60Hz ve yukarıda attığımın depolaması 1TB + 256 GB
Biliyorum daha iyi oldugunu. Ben attigim zaman herkes tepki gosteriyodu. Sirf savundugum için uyari felan yedim. Ondan daha bu modeli onermiyorum.Lenovo ideapad daha iyidir en azından.
yanlış yazmışım şimdi düzelttim.Biliyorum daha iyi oldugunu. Ben attigim zaman herkes tepki gosteriyodu. Sirf savundugum için uyari felan yedim. Ondan daha bu modeli onermiyorum.
Knkam ben senin attığın laptobu attığımda herkes beni kötülerdi omu alınır vs. Sen hep aceri atiyodun kimsenin sesi cikmiyodu ben atinca mi aklina geldi