Ramazan İşbilen
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 65
- İsim
- Ramazan İşbilen
Ben 5ghz roter ile maalesef altyapımız gereği 8mbps internet kullanıyorum 720p 60fps de ve 1080p 30fps çatır çatır oynatıyor eğer 5ghz routeriniz yok ise kimsenin internete girmemesi lazım aynı zamanda komşularınızon bluetooth cihaz kullanmaması lazım ve sizinde kullanmamanız lazım çünki standart wifi 2.4ghz olduğu için bluetoothun 2.4ghz sinyalleri karışamamalı.5ghz ucuz bir router isterseniz Tenda AC5 V3 öneririm kurulumu çok basit ethernet kablosunun(kutuda çıkıyor) bi ucunu modemin lan girişine bi ucunuda routere takıyorsunuz ve bağlanıyorsunuz(şifresiz) sonra internete 192.168.0.1 yazıp kuruyorsunuz ve ayrıca o siteden ayarlara girip 5ghzci aktif etmeniz gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu söylediklerim wifi için geçerlidir ben telefondan giriyorum pc bozulduğu için eğer ethernet kablosu kullanıyorsanız hiçbir sıkıntı olmazBen 5ghz roter ile maalesef altyapımız gereği 8mbps internet kullanıyorum 720p 60fps de ve 1080p 30fps çatır çatır oynatıyor eğer 5ghz routeriniz yok ise kimsenin internete girmemesi lazım aynı zamanda komşularınızon bluetooth cihaz kullanmaması lazım ve sizinde kullanmamanız lazım çünki standart wifi 2.4ghz olduğu için bluetoothun 2.4ghz sinyalleri karışamamalı.5ghz ucuz bir router isterseniz Tenda AC5 V3 öneririm kurulumu çok basit ethernet kablosunun(kutuda çıkıyor) bi ucunu modemin lan girişine bi ucunuda routere takıyorsunuz ve bağlanıyorsunuz(şifresiz) sonra internete 192.168.0.1 yazıp kuruyorsunuz ve ayrıca o siteden ayarlara girip 5ghzci aktif etmeniz gerekiyor.