hocam nays ile alışveriş yaptığımda daha ucuza gelip gelmeyeceğini nereden anlayabilirim?
Selamün Aleyküm. Hocam ufak bir düzeltme yapayım 8+8 ram 8x2 olarak yazılmaz. Tam tersi 2x8 olarak yazılır. Ddr4 2gb modüller bulunmuyor ve tabi haliyle 8 kanal ram destekleyen b450 de yok.arkadaşlar b450mh anakartım var 8x2 olmak üzere ram alacağım bana 900 1000 arası bir ram önerebilir misiniz
aleyküm selam hocam hiç dikkat etmemişim hocam pek de takmadım açıkcası onuSelamün Aleyküm. Hocam ufak bir düzeltme yapayım 8+8 ram 8x2 olarak yazılmaz. Tam tersi 2x8 olarak yazılır. Ddr4 2gb modüller bulunmuyor ve tabi haliyle 8 kanal ram destekleyen b450 de yok.
Bazı e ticaret sitelerinde 10% indirim var.hocam nays ile alışveriş yaptığımda daha ucuza gelip gelmeyeceğini nereden anlayabilirim?
İş Bankası'nın kartı. Papara, Tosla vb. gibihocam nays ne
sağolun hocam.Bazı e ticaret sitelerinde 10% indirim var.
E-ticaret Platformlarında %10 Nakit İade Kazan! | Nays
Amazon, Hepsiburada, n11, Pazarama ve Trendyol’da Nays Kart’la alışveriş yap, %10 Hediye Para kazan! Detaylar için hemen tıkla!www.naysapp.com.tr
İş Bankası'nın kartı. Papara, Tosla vb. gibi
hocam anladım da bütçemi aşıyor yine de apacer nox veya panther nasıldır acabaBazı e ticaret sitelerinde 10% indirim var.
E-ticaret Platformlarında %10 Nakit İade Kazan! | Nays
Amazon, Hepsiburada, n11, Pazarama ve Trendyol’da Nays Kart’la alışveriş yap, %10 Hediye Para kazan! Detaylar için hemen tıkla!www.naysapp.com.tr
İş Bankası'nın kartı. Papara, Tosla vb. gibi
1kya geliyor aslında bütçeni nasıl aşıyor ki? Alınabilir ama bunu tavsiye ederim.hocam anladım da bütçemi aşıyor yine de apacer nox veya panther nasıldır acaba
1100e düştü bende %10 indirim varmış1kya geliyor aslında bütçeni nasıl aşıyor ki? Alınabilir ama bunu tavsiye ederim.
Alınabilir.1100e düştü bende %10 indirim varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.incehesap.com/corsair-v...18-16gb-ddr4-3600mhz-gaming-ram-fiyati-45469/ gaming gecesinde düşerse güzel bir fiyata alınır mı