Bilen var mı bunu8Gb ramli versiyonu indirimdeymiş faturada indirim yazar mı? Faturada indirim yazarsa muaf olmuyormuş
Redmi Note 12 - Xiaomi Türkiye | Mi.com
Redmi Note 12,120 Hz AMOLED ekran | 33 W hızlı şarj,6 nm Snapdragon® 685,50 MP Üçlü kamera kurulumu.www.mi.com
xiaomi mağazasından aldım hocam ben 8 ramli versiyonu. nihai değer olarak 8999tl gözüküyor yani kampanya kapsamında.8Gb ramli versiyonu indirimdeymiş faturada indirim yazar mı? Faturada indirim yazarsa muaf olmuyormuş
Redmi Note 12 - Xiaomi Türkiye | Mi.com
Redmi Note 12,120 Hz AMOLED ekran | 33 W hızlı şarj,6 nm Snapdragon® 685,50 MP Üçlü kamera kurulumu.www.mi.com
Telefon nasıl? Memnun musunuz? Xiaomi sürümü sıkıntılı diyenler var.xiaomi mağazasından aldım hocam ben 8 ramli versiyonu. nihai değer olarak 8999tl gözüküyor yani kampanya kapsamında.
yani yalnızca bir kaç gündür kullanıyorum ama gayet memnunum. Kamerası çok iyi değil birde nfc özelliği bulunmuyor ama bu fiyat bareminde fazla da beklentiye girmemek lazım.Telefon nasıl? Memnun musunuz? Xiaomi sürümü sıkıntılı diyenler var.
M34 ile Note 12 arasinda kaldim bendeyani yalnızca bir kaç gündür kullanıyorum ama gayet memnunum. Kamerası çok iyi değil birde nfc özelliği bulunmuyor ama bu fiyat bareminde fazla da beklentiye girmemek lazım.