Bütçe 9.5 k yı azıcık daha geçebilir. Oyun için değil genel kullanım için ve üniversite için kullanılacak.
evet günlük kullanım için seni uzun süre götürür işlemcisi çok iyi üstelik cs valo falan oynarkende seni üzmezBenimde aklımda tam olarak bu model var ama ram upgrade i yapılmaması biraz can sıkıyor. Alabileceğim en f/p model bu değilmi?
Ram upgrade i var hocam sanırım. Çok kararsız kaldım sizce hangisiram upgrade i var mı bilmiyorum ama işlemcisi daha iyi
Hocam evet attığınız hem işlemci gücü olarak hemde ram upgrade i olarak daha iyi ama sanırım oyun oynamayacak normal bir kullanıcı için batarya performansı ve ssd boyutu daha mantıklı olur bence.ram upgrade i var mı bilmiyorum ama işlemcisi daha iyi
işlemcisi daha iyi değil kankaram upgrade i var mı bilmiyorum ama işlemcisi daha iyi
işlemcisi kötü bununda![]()
MSI Modern 14 C11M-216XTR i3-1115G4 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 14" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Modern 14 C11M-216XTR i3-1115G4 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 14" Full HD Notebook fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Modern 14 C11M-216XTR i3-1115G4 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 14" Full HD Notebook özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
aslında 2.el senin için sorun değilse oraya yönelebilirsinRam upgrade i var hocam sanırım. Çok kararsız kaldım sizce hangisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam evet attığınız hem işlemci gücü olarak hemde ram upgrade i olarak daha iyi ama sanırım oyun oynamayacak normal bir kullanıcı için batarya performansı ve ssd boyutu daha mantıklı olur bence.
Acer extensa statik testlerde daha iyi gibiydi sanki.işlemcisi daha iyi değil kanka
işlemcisi kötü bununda
aslında 2.el senin için sorun değilse oraya yönelebilirsin
kullanıcıları bataryasının 5-6 saat gittiğini belirtmekte bu fiyat bandında başka laptop var mı bilmiyorum, çok ağır işler yapılmayacaksa işlemci ve ram kısmında da üzmezRam upgrade i var hocam sanırım. Çok kararsız kaldım sizce hangisi
Hocam evet attığınız hem işlemci gücü olarak hemde ram upgrade i olarak daha iyi ama sanırım oyun oynamayacak normal bir kullanıcı için batarya performansı ve ssd boyutu daha mantıklı olur bence.