- Konu Sahibi Konu Sahibi
valla hocaya sormuş 345 ve okyanus önermiş.345 tyt kaynağı sizin için uygun değil. 10.sınıf bitince çözülmeli
valla hocaya sormuş 345 ve okyanus önermiş.345 tyt kaynağı sizin için uygun değil. 10.sınıf bitince çözülmeli
Tyt için kaynak önerisi istediyse normal 345 demesi dediğim gibi 10.sınıf bitince yazın çözeceksinizvalla hocaya sormuş 345 ve okyanus önermiş.
9.sınıf kaynak önerisi verirmisiniz diye sormuşTyt için kaynak önerisi istediyse normal 345 demesi dediğim gibi 10.sınıf bitince yazın çözeceksiniz
zorluk derelecerini araştırıp ona göre alırız tamamdır.Analitik serisi ve aydın yayınları onerebilirim.
dostum emin ol ne kadar erken başlarsa o kadar rahat ederAma tyt 9 ve 10 olduğu için gerekmez mi bence 9dan başlamak?
Vdjcşsndşznajdlsmc 9.sınıf birine tyt kaynağı mı önerilir nasıl hoca onlar en hızlı şekilde okulunu değiştirmeli9.sınıf kaynak önerisi verirmisiniz diye sormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet bunun farkındayız. listeyi tamamladdığımızda başlayacağız.dostum emin ol ne kadar erken başlarsa o kadar rahat eder
öğrencilerin lgsden aldığı puanı ortalama 250 olan bir okuldan ne beklenir (hocalar kalitesiz olmayabilir ama bunu yapması da saçmalık bence)Vdjcşsndşznajdlsmc 9.sınıf birine tyt kaynağı mı önerilir nasıl hoca onlar en hızlı şekilde okulunu değiştirmeli
ösym tarzı orta zorZorluk dereceleri nedir peki? aporemiyi mirayı eis yayınlarını hiç duymadım.
o zaman o yayınları alabiliriz fizik kimya biyoloji için. konuları yeteri kadar tekrar etmemize yeter. Yarın D&R a gidip bakacağız, ve internetten sipariş vereceğizösym tarzı orta zor
Başka bir forumda bir kişi 345 orijinal ve 3d önerdi. Ne düşünüyorsunuzVdjcşsndşznajdlsmc 9.sınıf birine tyt kaynağı mı önerilir nasıl hoca onlar en hızlı şekilde okulunu değiştirmeli
Link atsana merak ettim.Başka bir forumda bir kişi 345 orijinal ve 3d önerdi. Ne düşünüyorsunuz
konuşma kısmından atayım konuyu.Link atsana merak ettim.
O yayınlar Kaliteli yayınlar ve kolay seviye değil hele 3d üst düzey. Tyt kaynaklarının ne zaman çözülmesi gerektiğini 100 kere yazdım bir daha yazmayacağım sizin almanız gereken 9.sınıf yazanları alacaksınız orijinalin 9.sınıfı var ama gerek yok onun ZAMANI GELDİĞİNDE tytsini çözeceksiniz zaten.