Neler Yeni

9. Sınıf Arkadaşıma Kaynak Önerisi (ACİL)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kanal Önerileri:
Matematik için TIKLA!
Fizik için TIKLA!
Kimya için TIKLA!
Biyoloji için TIKLA!

Yayın önerileri:
Çap
Bilgi Sarmal
Biyotik

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Kanal Önerileri:
Matematik için TIKLA!
Fizik için TIKLA!
Kimya için TIKLA!
Biyoloji için TIKLA!

Yayın önerileri:
Çap
Bilgi Sarmal
Biyotik
Tam aradığım. Teşekkürler hocam. Matematik için rehber matematiğidr düşündük. Deftere yazıyoruz ondan. Hocalar deftere gerek yok diyor

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Mert Hoca daha iyi. Emin ol. RM yüzeysel bir anlatımı var. Mert Hoca ise konuyu sana yediriyor.
Tamam teşekkürler. Edebiyat için önerdiğin bir kanal varmı peki?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

hihihiha

80+ Bronze
Coğrafya için tonguç ve hocalara geldik düşündük. Doping hafızadan vazgeçtik gibi. Daha önerecdğiniz kanallar varmıdır?
Lisede tonguc rezalet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tytye başlamak için 9 erken mi sizce hocam?
Erken tabi daha 2 hafta olmadı bence 10un yazında yada 10. Sınıfın icinde başlamalı.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Lisede tonguc rezalet

Erken tabi daha 2 hafta olmadı bence 10un yazında yada 10. Sınıfın icinde başlamalı.
Ama tyt 9 ve 10 olduğu için gerekmez mi bence 9dan başlamak? Tonguçun rezalet olmasının sebebi nedir bu arada mantık konusunu izlemiştik arkadaşla beğendik yani tonguçu. Hocalara gdldik önerir misiniz? peki yada coğrafya için öneriniz varmıdır

hihihiha

80+ Bronze
Ama tyt 9 ve 10 olduğu için gerekmez mi bence 9dan başlamak? Tonfuçun rezalet olmasının sebebi nedir bu arada mantık konusunu izlemiştik arkadaşla beğendik yani tonguçu
Tonguç bence daha çok ilkokul ortaokul için lise branş derslerinde başarısızlar gibi çok gırgır şamata var ama anlıyorsa arkadaşın izlesin. 9da konu çalışılır daha bir şey bilmeden nasıl tyt çalışcakki?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Tonguç bence daha çok ilkokul ortaokul için lise branş derslerinde başarısızlar gibi çok gırgır şamata var ama anlıyorsa arkadaşın izlesin. 9da konu çalışılır daha bir şey bilmeden nasıl tyt çalışcakki?
Konuları öğrenecek ve test çözecek. O zaman tyt çalışmaya 10da başlasın. Bu sene öğrenip test çözsün.

Liste;
Matematik: Mert Hoca, Bıyıklı Matematik
Fizik; VİP Fizik
Coğrafya; - önerilmedi daha
Tarih; - önerilmedi daha
Edebiyat: hocalara geldik
Kimya ; kimya adası
Biyoloji; Dr. Biyoloji
İng: - önerilmedi daha
Din: - önerilmedi daha

Liste böyle. Çıkarmamı yada eklememi istediğiniz bir şey varmıdır?

(liste şeklinde atacaksanız özelden atarsanız iyi olur unutabiliyorum)

Daha fazla önerecek yoksa listeyi gönderiyorum arkadaşıma

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Listeyi gönderdim, birazını beğendi. Birazı kakdı. Listeyi tekrar elden geçirmemi istedi. Yarın forum istanbula gidip kitap bakacakmış. Kitap öneriside lazım dedi. Var mı söyleyeceğiniz birşeyler?

hihihiha

80+ Bronze
Listeyi gönderdim, birazını beğendi. Birazı kakdı. Listeyi tekrar elden geçirmemi istedi. Yarın forum istanbula gidip kitap bakacakmış. Kitap öneriside lazım dedi. Var mı söyleyeceğiniz birşeyler?
Gayet iyi liste sen at arkadaşına yardım etmiş olursun o istediğini tercih eder.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Gayet iyi liste sen at arkadaşına yardım etmiş olursun o istediğini tercih eder.
bulamadığım birsürü şey var. zaten yukarda da yazdım sonucu ;

Top Bottom