Mert Hoca daha iyi. Emin ol. RM yüzeysel bir anlatımı var. Mert Hoca ise konuyu sana yediriyor.Matematik için rehber matematiğidr düşündük.
Tamam teşekkürler. Edebiyat için önerdiğin bir kanal varmı peki?Mert Hoca daha iyi. Emin ol. RM yüzeysel bir anlatımı var. Mert Hoca ise konuyu sana yediriyor.
Edebiyat için hiç kanal kullanmadım.Edebiyat için önerdiğin bir kanal varmı peki?
Tytye başlamak için 9 erken mi sizce hocam?Edebiyat için hiç kanal kullanmadım.
Bilmiyorum o yüzden.
Lisede tonguc rezaletCoğrafya için tonguç ve hocalara geldik düşündük. Doping hafızadan vazgeçtik gibi. Daha önerecdğiniz kanallar varmıdır?
Erken tabi daha 2 hafta olmadı bence 10un yazında yada 10. Sınıfın icinde başlamalı.Tytye başlamak için 9 erken mi sizce hocam?
Ama tyt 9 ve 10 olduğu için gerekmez mi bence 9dan başlamak? Tonguçun rezalet olmasının sebebi nedir bu arada mantık konusunu izlemiştik arkadaşla beğendik yani tonguçu. Hocalara gdldik önerir misiniz? peki yada coğrafya için öneriniz varmıdırLisede tonguc rezalet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Erken tabi daha 2 hafta olmadı bence 10un yazında yada 10. Sınıfın icinde başlamalı.
Tonguç bence daha çok ilkokul ortaokul için lise branş derslerinde başarısızlar gibi çok gırgır şamata var ama anlıyorsa arkadaşın izlesin. 9da konu çalışılır daha bir şey bilmeden nasıl tyt çalışcakki?Ama tyt 9 ve 10 olduğu için gerekmez mi bence 9dan başlamak? Tonfuçun rezalet olmasının sebebi nedir bu arada mantık konusunu izlemiştik arkadaşla beğendik yani tonguçu
Konuları öğrenecek ve test çözecek. O zaman tyt çalışmaya 10da başlasın. Bu sene öğrenip test çözsün.Tonguç bence daha çok ilkokul ortaokul için lise branş derslerinde başarısızlar gibi çok gırgır şamata var ama anlıyorsa arkadaşın izlesin. 9da konu çalışılır daha bir şey bilmeden nasıl tyt çalışcakki?
Gayet iyi liste sen at arkadaşına yardım etmiş olursun o istediğini tercih eder.Listeyi gönderdim, birazını beğendi. Birazı kakdı. Listeyi tekrar elden geçirmemi istedi. Yarın forum istanbula gidip kitap bakacakmış. Kitap öneriside lazım dedi. Var mı söyleyeceğiniz birşeyler?
bulamadığım birsürü şey var. zaten yukarda da yazdım sonucu ;Gayet iyi liste sen at arkadaşına yardım etmiş olursun o istediğini tercih eder.
Listeyi gönderdim, birazını beğendi. Birazı kakdı. Listeyi tekrar elden geçirmemi istedi. Yarın forum istanbula gidip kitap bakacakmış. Kitap öneriside lazım dedi. Var mı söyleyeceğiniz birşeyler?