Neler Yeni

9. sınıf bölüm değiştirme

Kerem_38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Kerem Değirmenci
9. sınıftayım kendi okulumda başka bölüme geçmek istiyorum online oluyormu oluyorsa nereden yapılıyor

dawnos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bertan Yücel
9 ve 10. sınıflarda bölüm olmuyor diye biliyordum ancak varsa idareye anlat değiştirebilmeleri lazım. Dikkat et ben değiştirmeyi denediğimde bir kere bile sınav olduysa değiştirilmediğini söylediler ve reddettiler sizde de sınav olduysa değiştirmeyebilirler. Edit: bildiğim kadarıyla internetten yapma gibi bir şansın yok.

Yll_RGLR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
MMM_MMM
Ben Anadolu'dan Güzel Sanatlara geçmiştim. Dikkat et, puanın kayabilir çünkü bazı dersler diğer yerlerde yok (onun yerine başka derslerin sınavlarını olman gerekebilir ya da benim gibi sallama bir not verip ağzına da edebilirler). Bunu yapacaksan müdürle konuşman lazım, biz öyle yapmıştık. Bana dendiği kadarı ile 10. sınıf bitmeden yapman lazım, mümkünse ilk döneme kadar yoksa izin vermezler.

Kerem_38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Kerem Değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Anadolu'dan Güzel Sanatlara geçmiştim. Dikkat et, puanın kayabilir çünkü bazı dersler diğer yerlerde yok (onun yerine başka derslerin sınavlarını olman gerekebilir ya da benim gibi sallama bir not verip ağzına da edebilirler). Bunu yapacaksan müdürle konuşman lazım, biz öyle yapmıştık. Bana dendiği kadarı ile 10. sınıf bitmeden yapman lazım, mümkünse ilk döneme kadar yoksa izin vermezler.
müdür yardımcısına söylemiştim e-devletten yapman gerekiyor benim yapacağım bişey değil demişti

Top Bottom