9. Sınıf dersten kalma

kyagizzz

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
Arkadaşlar merhabar ingilizce hocamız ingilizce tiyatro sorumluluğu verdi sadece 2 kisiye biri de benim. Yapmassam sozluye dusuk gircek ayrıca sinav kagitlarinda en ufak yanlistan kiricak. Buyuk ihtimalle dersten gecirmiycek. Dersten kalsam ne olur?

Bir yerde moralin bozuldu mu., diğer dersleri de mutlaka etkiler.
Alakasi yok hocma istesem zaten alirim ama tiyatir oynamak istemedigim icin dusuk geliyor ing iyidir normalde. Ki gittigim okul kotu bir okul da degil.

Alakasi yok hocma istesem zaten alirim ama tiyatir oynamak istemedigim icin dusuk geliyor ing iyidir normalde. Ki gittigim okul kotu bir okul da degil.
dostum öğretmene söyle benim bu konularda yeteneğim yok diye hayır diyor ise velini kat işin içine her türlü çözersin

dostum öğretmene söyle benim bu konularda yeteneğim yok diye hayır diyor ise velini kat işin içine her türlü çözersin
Arattirdim zaten ama benim hocamla aram cok iyi onun yetenegi acilsin cok komik vs diyip duruyor. O yuzden baska care kalmadı

Arattirdim zaten ama benim hocamla aram cok iyi onun yetenegi acilsin cok komik vs diyip duruyor. O yuzden baska care kalmadı
sen istemiyorsan zorla mı oynatacak ve neden not kırsın oynamayacaksan sen demişsin sonuçta ben oynamayacağım diye not kırarsa müdüre gidin

Tiyatro dediğin, hayatta yaşadıklarını taklit edeceksin. Bir rol oyunu. Belki senin için yararlı bile olabilir. Okul zaten bilmediklerini öğretmek için var.

sen istemiyorsan zorla mı oynatacak ve neden not kırsın oynamayacaksan sen demişsin sonuçta ben oynamayacağım diye not kırarsa müdüre gidin
Son care ama hocamla aram bozulacak. Belki kirmaz da bilemiyorum ama en kotu ihtimali düşünmek lazım

Tiyatro dediğin, hayatta yaşadıklarını taklit edeceksin. Bir rol oyunu. Belki senin için yararlı bile olabilir. Okul zaten bilmediklerini öğretmek için var.
Asiri heyecanlibir insanim hocam ben.tahmininizden daha falzla oldugune eminim. Oyuzden. Ayrica ingilizce tiyatro. Cikip rezil olmak istemem. Ama kendime guvendigim bir konuda saatlerce konusurum hic sıkıntı degil. @AydNn

nasıl kıracak ısrarla söylemişsin istemiyorum diye dediğim gibi eğer kırarsa müdüre vs. git
Oyle yapicam hocam tesekkurler. Bu gun dersim var. Son durumu yazarim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,550
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri