Neler Yeni

9.sınıf kaynak ihtiyacı olanlar çok ucuza vericem.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yanlış Kategori
Niye yapıyorsun diye soranlar için geçen sene aldım bunları ama çok az çözdüm.

Şuan 10.sınıfım ve öğretmenler kitap istiyor genelde fasikül oluyor çoğu 100-150 lira en azından hem benim elimde kalıp müfredatı geçmez hemde durumu kısıtlı olanlara yardımcı olmuş olurum.Benimde Kaynak param çıkmış olur.

DOLAP LİNK:

Gardırops/Param güvende/Havale ile falanda olur fark etmez benim için.

15 kitap var 14 ü 9.sınıf biri 8.sınıf paragraf.Fiyat teklif edebilirsiniz.

Screenshot_2022-09-25-10-42-38-966_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2022-09-25-10-42-25-054_com.miui.gallery.jpg

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangisini önerirsin diyenler için çap fotokopilerini öneririm en başta fakat ter akıtırsınız çözerken.ben 15-20 soru anca yapabilidim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Palme edebiyat ve en üsteki 2 kitap kolay-orta düzeyde konu anlatımı için birebir testokul fasikülleri,çap edebiyat,puan yayınları fizik orta denilebilir.Fotokobileri zor seviyorsanız tercih edin bence ben yapamadım şahsen zorladı baya.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yayınevi'nin izni olduğunu sanmıyorum o fotokopiler için, bu şekilde çoğaltıp satmak suç olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fikir ve Sanat Eserler Kanunu uyarınca telif hakkı ile korunan bir eserin mali ve manevi hakları ihlal edilirse işlenen fiillere göre alt sınır bir yıl üst sınır beş yıl olmak üzere hapis cezası veya denk miktarda adli para cezası yaptırımı söz konusu olur.

FSEK.’in 71 inci maddesinde düzenlenen etkin pişmanlık hali de bu türdendir. Fıkrada; “Hukuka aykırı olarak üretilmiş, işlenmiş, çoğaltılmış, dağıtılmış veya yayımlanmış bir eseri, icrayı, fonogramı veya yapımı satışa arz eden, satan veya satın alan kişi, kovuşturma evresinden önce bunları kimden temin ettiğini bildirerek yakalanmalarını sağladığı takdirde, hakkında verilecek cezadan indirim yapılabileceği gibi ceza vermekten de vazgeçilebilir”denilmektedir.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,257
Üyeler
166,905
Son üye
kyraq