Eskel 80+ Silver Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 4,005 Reaksiyon skoru 12,955 3 Ağustos 2021 #1 9. Sınıfa geçtim kolay veya orta zorlukta olan kaynak önerir misiniz?? Matematik, fizik, kimya ve edebiyat dersleri için.
9. Sınıfa geçtim kolay veya orta zorlukta olan kaynak önerir misiniz?? Matematik, fizik, kimya ve edebiyat dersleri için.
ensarxx 80+ Bronze Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 567 Reaksiyon skoru 279 3 Ağustos 2021 #2 Palme ve çap fen lisesi kitapları. Karekök yayınları. Eis yayınları. 9. Sınıfta bunları kullanmıştık, kaliteli kitaplar.
Palme ve çap fen lisesi kitapları. Karekök yayınları. Eis yayınları. 9. Sınıfta bunları kullanmıştık, kaliteli kitaplar.
Eskel 80+ Silver Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 4,005 Reaksiyon skoru 12,955 3 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ensarxx yazmış: Palme ve çap fen lisesi kitapları. Karekök yayınları. Eis yayınları. 9. Sınıfta bunları kullanmıştık, kaliteli kitaplar. Devamı için tıklayın... Bunlar kolay ve orta zorlukta olan yayınlar değil mi hocam?
ensarxx yazmış: Palme ve çap fen lisesi kitapları. Karekök yayınları. Eis yayınları. 9. Sınıfta bunları kullanmıştık, kaliteli kitaplar. Devamı için tıklayın... Bunlar kolay ve orta zorlukta olan yayınlar değil mi hocam?
ensarxx 80+ Bronze Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 567 Reaksiyon skoru 279 3 Ağustos 2021 #4 Eis te kolay orta zor olarak gidiyordu. Karekök te çok zor değildi. Diğerlerini de çok hatırlamıyorum orta zor kaynaklardı galiba.
Eis te kolay orta zor olarak gidiyordu. Karekök te çok zor değildi. Diğerlerini de çok hatırlamıyorum orta zor kaynaklardı galiba.