Neler Yeni

9. Sınıf nakil kabul olurmu

Kerem_38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Kerem Değirmenci
Şuanda 9. sınıfım benim ortaokul obpsi 74 şuanda ben meslek lisesinde okuyorum anadolu lisesine geçmek istiyorum ama çok puan farkı olduğu için almaz diye düşünüyorum 85 obp ile alan kayıt alanımda bir lise var beni alırmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda 9. sınıfım benim ortaokul obpsi 74 şuanda ben meslek lisesinde okuyorum anadolu lisesine geçmek istiyorum ama çok puan farkı olduğu için almaz diye düşünüyorum 85 obp ile alan kayıt alanımda bir lise var beni alırmı
Şuanda ortalamam 61 ikinci dönem düzeltip 10 sınıfta nakil alsam daha mı mantıklı

gavanoz

80+
anadolu derken olduğun okulda anadolu bölümünde ise eğer bir dilekçe ile geçebilirsin diye biliyorum ben zamanında öyle geçmiştim fakat farklı bir okul ise zor kontenjan varsa alabilirler belki detaylı olarak bilgim yok

Kerem_38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Kerem Değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anadolu derken olduğun okulda anadolu bölümünde ise eğer bir dilekçe ile geçebilirsin diye biliyorum ben zamanında öyle geçmiştim fakat farklı bir okul ise zor kontenjan varsa alabilirler belki detaylı olarak bilgim yok
Olduğum okul mesleki ve teknik Anadolu lisesi

gavanoz

80+
Olduğum okul mesleki ve teknik Anadolu lisesi
tamam hocam onu anladım fakat sizin olduğunuz bölüm önemli mesela benim lise okuduğum dönemde meslek ve anadolu meslek olarak ayrıydı staj şeklimiz ve ders saatlerimiz normal meslek lisesine göre çok farklıydı eğer düz meslekseniz anadolu kısmına geçmek için okulun öğrenci işlerinde dilekçe yazmanız yeterli olur diye biliyorum şuan sistem nasıl ona bişey diyemem. eğer farklı okul diyorsanız da o konuda bilgim yok

Kerem_38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Kerem Değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda ortalamam 61 ikinci dönem düzeltip 10 sınıfta nakil alsam daha mı mantıklı
İkinci dönem duzeltsem obp mi zar zor 78-80 yapsam alirlarmi

turkey404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yafes
Dostum eğer kontenjan boşsa her türlü giriyorsun ben garanti olsun diye sınav haftası nakil denedim adresimide taşıdım listede 1.sırada gözüktüm onlarda 2 3 güne kabul etti 8.sınıf obp 87 10.sınıf obp 69du 11 olunca geçen seneye bakıyor 69 obp ile 95 puanlı okula girdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,857
Üyeler
168,206
Son üye
busrakaratas
Top Bottom