Coochie Man
80+ Bronze
9.Sınıf Tarih Sınavı Olmuş Olan var mı ?
daha çok mısır sümer hitit lidya frigler gibi kavimlerin geçim kaynakları yaşam tarzları gibi şeyleri işliyoruzHocam 8. Sınıfım lise 1 de (9. Sınıfda) gene ilk çağları mı anlatıyorlar? En son 5. Sınıfta işlemiştim ilk çağları
yaparsınSağol sınav yarına hallolur mu yarına kadar?
11. Sınıf oldum bugün9.Sınıf Tarih Sınavı Olmuş Olan var mı ?
Ben olmuştum.
bne bu gün 2 saat önce oldm 9. sınıf
Neler soruyorlar bilgi verebilir misiniz soru tipleri falan lütfenBen oldum.
ben 3 ay önce oldum unuttum hepsiniNeler soruyorlar bilgi verebilir misiniz soru tipleri falan lütfen
ilk çağ kavimleri ve nelerle ilgilendikleri veya neler yaptıklarına iyi çalışNeler soruyorlar bilgi verebilir misiniz soru tipleri falan lütfen
Sağol sınav yarına hallolur mu yarına kadar?ilk çağ kavimleri ve nelerle ilgilendikleri veya neler yaptıklarına iyi çalış
takvimlere ms mö hesaplama çeyrek yarı hesaplamaya çalış ay güneş takvimine
yönetim biçimlerine tanrı kral ilişkilerine vs.
Hocam 8. Sınıfım lise 1 de (9. Sınıfda) gene ilk çağları mı anlatıyorlar? En son 5. Sınıfta işlemiştim ilk çağlarıilk çağ kavimleri ve nelerle ilgilendikleri veya neler yaptıklarına iyi çalış
takvimlere ms mö hesaplama çeyrek yarı hesaplamaya çalış ay güneş takvimine
yönetim biçimlerine tanrı kral ilişkilerine vs.
daha çok mısır sümer hitit lidya frigler gibi kavimlerin geçim kaynakları yaşam tarzları gibi şeyleri işliyoruzHocam 8. Sınıfım lise 1 de (9. Sınıfda) gene ilk çağları mı anlatıyorlar? En son 5. Sınıfta işlemiştim ilk çağları
yaparsınSağol sınav yarına hallolur mu yarına kadar?