9.sınıfta Nakil nasıl oluyor?

Reaksiyon skoru
1
Selamlae şuanki okulumdan hiç memnun değilim nakil aldırmak istiyorum fakat boş kontenjan hiç yok. 2.dönemde açılır diyolar. Eğer 2.dönem açılırsa başvuru yaptığım zaman 6.7.8 sınıf obpsine mi bakacaklae yoksa 9.sınıftaki ilk dönemin notuna mı bakacaklar? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu seneden umudum yok umarım obpye bakıyolardır. İyi günler şimdiden zaman ayıran herkese teşekkür ederim

Selamlae şuanki okulumdan hiç memnun değilim nakil aldırmak istiyorum fakat boş kontenjan hiç yok. 2.dönemde açılır diyolar. Eğer 2.dönem açılırsa başvuru yaptığım zaman 6.7.8 sınıf obpsine mi bakacaklae yoksa 9.sınıftaki ilk dönemin notuna mı bakacaklar? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu seneden umudum yok umarım obpye bakıyolardır. İyi günler şimdiden zaman ayıran herkese teşekkür ederim
OBP yerleştirme yapan okula geçeceksen ortaokul mezuniyet OBP’ne bakarlar

Sağolun obp ile alan okula nakil istiyeceğim. 9.sınıf notum hiç bir şekilde etki etmez değil mi?
Benim bildiğim etmez. Çünkü okula girdiğin senenin puanına göre yerleştirme yapılır hem okul hem senin bazında

11 farklı okul değişmiş biri olarak söyleyeyim obpye bakıyorlar ama sınıfta kaldıysanız durum farklı o zaman lise ortalaması ile gidersiniz. Obpniz 70 olsa 90lık okulu bilene yazabilirsiniz gelmeme ihtimali yüksek ama.Proje okullar taban puan üzerinden alım yapıyor yani lgs puanınız okul puanından düşük olmamalı yazamasınız okulu bilene. Meslekten anadolu lisesine geçiş 10.sınıfa kadar mümkün tam tersi olsa da durum aynı. E-okul üzerinden kaç kişiden kaçıncı olduğunuza bakabilirsiniz. Nakil işlemleri cuma onaylanır perşembe 00.00dan cumaya geçince isteseniz bilene silmezsiniz aynı zamanda cuma günü onay günü olduğundan nakil işlemi yapamazsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri