Neler Yeni

9 ve 10. sınıf tekrarı için dershane gerekli mi?

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
pandemi yüzünden 9 ve 10. sınıfı neredeyse boş geçtim bu yaz ikisini tekrarlamam gerekir mi yoksa 11. sınıfın yaz tatilinde tekrarlayabilir miyim çok mu geç olur?

Aware

80+ Silver
tabii ki gerekir geç olur.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
pandemi yüzünden 9 ve 10. sınıfı neredeyse boş geçtim bu yaz ikisini tekrarlamam gerekir mi yoksa 11. sınıfın yaz tatilinde tekrarlayabilir miyim çok mu geç olur?
çoğu okulda tyt tekrarları için yazın kurslar oluyor öğretmenine sormanda fayda var onlara gidebilirsin ücretsiz hem
Mesaj otomatik birleştirildi:

çoğu okulda tyt tekrarları için yazın kurslar oluyor öğretmenine sormanda fayda var onlara gidebilirsin ücretsiz hem
bence başlamalısın 9-10 tekrarına

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
RehberMatematik tyt kampını izleyebilirsin tekrar için.

ahenk'

80+ Silver
Kankam 11 den 12 ye geçtim bu yaz ve sana verebileceğim en büyük tavsiye şu olur; tyt çalış ve 11 yazında dershaneye tytyi bilerek git. Çatır çatır testleri çözer, aytde ise yardırırsın

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dershaneye gitsen daha faydalı olur. Çünkü dershanenin düzgün bir planı ve programı olur. Sen de o programa uyarsan daha hızlı şekilde ilerleme kaydedersin.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
sınıfını geçiyorsan sınav konularına bakmanı öneririm AYT TYT sadece lise çokta önemli değil.

Top Bottom