Neler Yeni

9 yaşındaki kardeşime PC oyunu önerisi

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bekir Keskin
Genelde Totally Reliable Delivery Service, Fall Guys ve Ravenfield gibi eğleneceği oyunları seviyor. Oyunda kendi kendine komiklik yapıp eğlenmeye çalışıyor. Uygun bir oyun önerirseniz sevinirim. Fazla karışık olmasın oyunu hemen kavrayabilsin ve fazla 2D önermeyiniz sevmiyor.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Görkem Çağan
minecraft oynayabilir bence bazı okullarda derslerde oynatıldığı bile oldu

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Nuri
Genelde Totally Reliable Delivery Service, Fall Guys ve Ravenfield gibi eğleneceği oyunları seviyor. Oyunda kendi kendine komiklik yapıp eğlenmeye çalışıyor. Uygun bir oyun önerirseniz sevinirim. Fazla karışık olmasın oyunu hemen kavrayabilsin ve fazla 2D önermeyiniz sevmiyor.
Minecraft,party animals bakabilir

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam erkekse benimki 6 yaşında başladı deli gibi araba oyunu oynuyor 12 yaşına geldi hala aynı oyunu oynuyor 500 600 saati var :D

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Görkem Çağan
Minecraft'dan sıkıldı.
benim arkadaşın oğlu senin kardeşininkine yaşıttı şeyi çok seviyor gang beasts birde arkadaşın önerdiği party animalsda güzel yarış oyunu falan severse carsın vardı onu oynayabilir

clafwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bekir Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam erkekse benimki 6 yaşında başladı deli gibi araba oyunu oynuyor 12 yaşına geldi hala aynı oyunu oynuyor 500 600 saati var :D
Hangi araba oyunlarını oynuyor? ETS2 oynatmak istiyorum fakat zıt pıt beni şöyle oldui bunu nasıl yapıcam diye çağırmasını istemiyorum. Karışık olmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim arkadaşın oğlu senin kardeşininkine yaşıttı şeyi çok seviyor gang beasts birde arkadaşın önerdiği party animalsda güzel yarış oyunu falan severse carsın vardı onu oynayabilir
Party Animals'ı ekledim.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Yunus Emre Uzun
Hangi araba oyunlarını oynuyor? ETS2 oynatmak istiyorum fakat zıt pıt beni şöyle oldui bunu nasıl yapıcam diye çağırmasını istemiyorum. Karışık olmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Party Animals'ı ekledim.
hocam benimki 6 yıldır falan beamng drive oynuyor gerçekten kaliteli oyun mod falanda kurarsınız

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Fall guys. Ben bile oynuyorum çok güzel oyun. Sarıyor ve eğlenceli.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
ibrahim ahıskalı
valorant

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru