Neler Yeni

9 Yıl aradan sonra 22 yaşında takıma girebilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Merhabalar. Yıllar önce U13 ve U14te amatör olarak futbol oynuyordum fakat anksiyete problemlerim yüzünden kendimi geliştiremediğimi farkedip bırakmıştım. Şuan anksiyetemden yüksek oranda kurtulduğum kanısındayım. Arda güler'in transferinden ve tekniğinden etkilenip tekrardan futbola olan merakım başladı. Eski zamanlardaki gibi takımda mücadele etmek istiyorum. Fakat bu 9 yıllık süre zarfında sol ayağım çatladı. Sağlak olduğum için çok etkilemez diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Musa ÖZ
Merhabalar. Yıllar önce U13 ve U14te amatör olarak futbol oynuyordum fakat anksiyete problemlerim yüzünden kendimi geliştiremediğimi farkedip bırakmıştım. Şuan anksiyetemden yüksek oranda kurtulduğum kanısındayım. Arda güler'in transferinden ve tekniğinden etkilenip tekrardan futbola olan merakım başladı. Eski zamanlardaki gibi takımda mücadele etmek istiyorum. Fakat bu 9 yıllık süre zarfında sol ayağım çatladı. Sağlak olduğum için çok etkilemez diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu hikayeden bi anime çıkar...Sol ayağınız çatlakken koşamazsınız ki kolay kolay nasıl etkilenmesin? Çatlak ne derece bilmiyorum ama hiçbir şey için geç değildir 😀👍🏿

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu hikayeden bi anime çıkar...Sol ayağınız çatlakken koşamazsınız ki kolay kolay nasıl etkilenmesin? Çatlak ne derece bilmiyorum ama hiçbir şey için geç değildir 😀👍🏿
Eski takım fotoğraflarını buldum bulunduğum takımın prime dönemiydi 2. olmuştuk o sene. Normalde 10 11. oluyorlardı.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Musa ÖZ
Eski takım fotoğraflarını buldum bulunduğum takımın prime dönemiydi 2. olmuştuk o sene. Normalde 10 11. oluyorlardı.
Ne güzel hocam, profesyonel yapabilir misiniz bilmiyorum ama eski günlerdeki gibi oynamak çok zevk verir bence. Gerçi daha 22 yaşındasınız eski günler pek sağlıklı bir terim olmadı 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Ne güzel hocam, profesyonel yapabilir misiniz bilmiyorum ama eski günlerdeki gibi oynamak çok zevk verir bence. Gerçi daha 22 yaşındasınız eski günler pek sağlıklı bir terim olmadı 😀
9 yıl geçmiş aradan bence gayet iyi bir terim oldu D:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maks amatörde ya da 3. ligde oynarsın hocam
Amaç zaten prof olmak değil ya eskiden de amatördeydik sonuçta

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,861
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Çok zor ya. O yaşta futbolcuların gelişiminin büyük bir kısmının tamamlandığı düşünülüyor çünkü. Bizde 22 yaşındakilere daha pişmedi diyorlar ama yurt dışında 100. maçlarına falan çıkıyorlar.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Benimde böbrek hastalığım olduğu için altyapıya giremedim 😕

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Çok zor ya. O yaşta futbolcuların gelişiminin büyük bir kısmının tamamlandığı düşünülüyor çünkü. Bizde 22 yaşındakilere daha pişmedi diyorlar ama yurt dışında 100. maçlarına falan çıkıyorlar.
Biliyorum ama umut işte be abi. O Atmosferi yaşamak istiyor insan. Belki küçüklükten tecrübem olduğu için bi şans verirler. Fiziksel antrenmanlara başladım ama bilmiyorum. Eski TD ile bi konuşucam

Dušan Tadić

80+ Silver
Yetenekliysen belki alt liglerde falan oynayabilirsin. Bu düşünce aklına 22 yaşında değil de 18-19 yaşında takılsaydı çok daha kolay olurdu. Zaten dediğim yaşlarda başlayıp da şuan büyük kulüplerde oynayan birçok futbolcu var.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende sakatlık yaşayıp 3 ay oynayamamıştım ondan sonra zaten 3 senedir oynamıyorum yeteneğim köreldi ama ben de arda gülerin real madride transferinden sonra tekrardan futbola başlamayı düşünüyorum. önemli olan istek ve arzu hocam, biraz da hırsınız varsa hiç bir şey için geç değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
bende sakatlık yaşayıp 3 ay oynayamamıştım ondan sonra zaten 3 senedir oynamıyorum yeteneğim köreldi ama ben de arda gülerin real madride transferinden sonra tekrardan futbola başlamayı düşünüyorum. önemli olan istek ve arzu hocam, biraz da hırsınız varsa hiç bir şey için geç değildir.
Arda güler tüm ülkeye umut oldu valla ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom