Neler Yeni

+90 (850) 220 00 00 nolu ziraat adına açılmış sahte numara bilgilerimi aldı

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
Tc kimlik numaram ve kart şifremi aldılar ve hemen doğru müşteri hizmetlerini arayıp tüm hesaplarımı kapattırdım. Mobil bankacılığı da kapattırdım. Fakat mevcut son ödeme tarihi bugün olan kredi kartı borcum vardı. Hemen şubeye gidip elden o borcu da yatırdım. Daha sonra ne olur olmaz diye adıma açılmış banka hesabı var mı diye BDDKdan kontrol ettim ve adıma alınmış kredi var mı diye e devlet üzerinden risk merkezi raporunu kontrol ettim yapmam gereken başka bir şey var mı acaba bildiğiniz
Birader ya aşırı evhamlısın ya şizofrensin ya da milleti boş yere endişeye sevk eden bir işletmeci komedyensin...

Bir kere bu numara zaten Ziraat Bankasının kendi müşteri iletişim numarasıdır ve zaten orda tc no ve/veya banka kartı şifresi güvenlik nedeniyle istenmektedir... Bu açtığın konuyu inanan bazıları da şimdi bilip bilmeden gidip senin yazdıklarını hiç araştırmadan yapmış ise vah ki ne vah :F:

ananas_suyu

80+ Bronze
Birader ya aşırı evhamlısın ya şizofrensin ya da milleti boş yere endişeye sevk eden bir işletmeci komedyensin...

Bir kere bu numara zaten Ziraat Bankasının kendi müşteri iletişim numarasıdır ve zaten orda tc no ve/veya banka kartı şifresi güvenlik nedeniyle istenmektedir... Bu açtığın konuyu inanan bazıları da şimdi bilip bilmeden gidip senin yazdıklarını hiç araştırmadan yapmış ise vah ki ne vah :F:
Başkasının numarasını kopyalayıp o taraf arıyormuş gibi yapıla biliyor çok cahilce konuşmuşsun bence kimse görmeden düzenle mesajı özürünü dile

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
Başkasının numarasını kopyalayıp o taraf arıyormuş gibi yapıla biliyor çok cahilce konuşmuşsun bence kimse görmeden düzenle mesajı özürünü dile
He, zaten sen bilirkişisin bu konulara özel :)

Çok kolay bir yol var, bankaya gidip konu sahibi kendisini bankadan mı arayıp aramadıklarını sorarsa eğer yanıtını hiç geciktirmeden verirler :) Bu kadar basit aslında, konu sahibi bunu yapmak yerine direkt sanki eminmiş gibi sahte numaradan hiç sorgulamadan aslını bilip bilmeden aksiyonlara girmiş. Şimdi bu ve senin yazdıkların cahilce değil de benim yazdıklarım mı cahilce, asıl bunu sen bir düşün.

ananas_suyu

80+ Bronze
He, zaten sen bilirkişisin bu konulara özel :)

Çok kolay bir yol var, bankaya gidip konu sahibi kendisini bankadan mı arayıp aramadıklarını sorarsa eğer yanıtını hiç geciktirmeden verirler :) Bu kadar basit aslında, konu sahibi bunu yapmak yerine direkt sanki eminmiş gibi sahte numaradan hiç sorgulamadan aslını bilip bilmeden aksiyonlara girmiş. Şimdi bu ve senin yazdıkların cahilce değil de benim yazdıklarım mı cahilce, asıl bunu sen bir düşün.
Dostum kafamı buluyorsun adam şifre vermiş TC vermiş bankadan arasalar bile bu bilgileri vermemesi lazım. Ulan bu forumun bilmişleri ne böyle ya cidden komik adamlarsınız siz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,142
Üyeler
164,967
Son üye
baki6307
Top Bottom