Neler Yeni

90 Derece Bellek Sıcaklığı ile Kazım Yapmak Sağlıklı mıdır?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Merhaba kerem bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımcı olabilir misin
Fan hızı arttır. Bellek için yapılacak başka bir şey yok. Onun dışında miningchamber ayarları iyi zaten. 85 derece civarına indirebilir misin bilmem ama üstünü mining' de önermem. Asus niyese hep bu VRAM konusunda kaybediyor... Ne hikmetse hep AMD kartlarda :D Bu yüzden
Sapphire/PowerColor gibi AMD üreticilerini öneriyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Güven
Fan hızı arttır. Bellek için yapılacak başka bir şey yok. Onun dışında miningchamber ayarları iyi zaten. 85 derece civarına indirebilir misin bilmem ama üstünü mining' de önermem. Asus niyese hep bu VRAM konusunda kaybediyor... Ne hikmetse hep AMD kartlarda :D Bu yüzden
Sapphire/PowerColor gibi AMD üreticilerini öneriyorum.
Merhaba, bilgilendirme için teşekkür ederim günlük hayatta kullandığım bilgisayarım 6 aydır ekran kartının fanı bile dönmedi gpu yüzde 1 kullanıyorum, böyle olunca boşta duracağına birazcık getirisi olur belki diye başladım bu işte yeni bir ekran kartı almam mümkün değil dolayısıyla 90 nın altına indirmenin bir yolunu arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, bilgilendirme için teşekkür ederim günlük hayatta kullandığım bilgisayarım 6 aydır ekran kartının fanı bile dönmedi gpu yüzde 1 kullanıyorum, böyle olunca boşta duracağına birazcık getirisi olur belki diye başladım bu işte yeni bir ekran kartı almam mümkün değil dolayısıyla 90 nın altına indirmenin bir yolunu arıyorum
Ya da 90 bu iş için ideal mi onu da bilmiyorum

Galatasaray8

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da 90 bu iş için ideal mi onu da bilmiyorum
hocam ben 90 derece aynı kart ile 3 aydır mining yapıyorum hiçbir sorun olmadı performansında(sorumluluk kabul etmiyorum ekran kartın zarar görürse)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Güven
hocam ben 90 derece aynı kart ile 3 aydır mining yapıyorum hiçbir sorun olmadı performansında(sorumluluk kabul etmiyorum ekran kartın zarar görürse)
Merhaba hocam ortalama kaç saat çalıştırıyorsun günde kartının markası ne ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Güven
Arkadaşlar Merhaba,
Ben bu MSI afterburner ile ayarlarımı değiştirten sonra uygulama üzerinden sıfırladım,
Fakat gpu % 1-2 kullanılırken bile bazen fan %50 dönmeye başlıyor eskiden böyle bir şey olmuyordu bu sorunu nasıl çözebilirim.

Top Bottom