Neler Yeni

90 TL'ye Önerebileceğiniz İnternet Sağlayıcısı

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Malatya'da türknet kullanan kimse tanımadığım için o riske girmek istemiyorum pek. Çünkü bildiğin üzere servisler şehirden şehire değişebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türknete de bakacağım ama şu anlık millenicom gibi düşünüyorum 35 mb 85 tlymiş. Orası olmazsa Türknet 2. planda tabii.
adsl de max 24mbit alabilirsin(potanasiyel 24mbit tahminen 16 yada 20 alırsın) 35mbit için vdsl lazım

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Geçen hafta Vodafone'un sitesine girmiştim ve 2021 yılının Ekimin 31'inde biteceği yazmıştı. Bugün girdim Alıntıyı görüntüle böyle yazdı. Bende 31 Ekime kadar yeni bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Çünkü 70TL'ye Alıntıyı görüntüle böyle bir hız hakettiğimi düşünmüyorum. Önerebileceğiniz bir kampanya ve iss varsa bakabilirim.

Alt yapın iyi ise türknet öneririm. 35lik paketten 33-5.5 hız alıyorum. Geçmeyi düşünürsen 1 ay ücretsiz kulllanman için kod veririm.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
adsl de max 24mbit alabilirsin(potanasiyel 24mbit tahminen 16 yada 20 alırsın) 35mbit için vdsl lazım
Valla şu adsl işini ben çözemedim vodafone a 2 yıl önce gittiğimde 20 mb den aşağısı olmaz dediler adsl oldu. E bugün bakıyorum 80 mbps ye kadar destekliyor diyor hız testinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alt yapın iyi ise türknet öneririm. 35lik paketten 33-5.5 hız alıyorum. Geçmeyi düşünürsen 1 ay ücretsiz kulllanman için kod veririm.
Türknet geçmeyi pek düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
İsmail
Kanka bende Elbistan da oturuyorum benim taahhütte ayın 25 ine bitiyor ben netspeed diye bir sağlayıcı buldum 76 liraya 35 veriyor. Çanakkale de oturan arkadaşım bağlattı ping sorunu falan yaşamıyorum diyor ama bende kararsızım

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Ben millenicom 35mbps geçeceğim

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
malatyanın merkezinde vdsl bağlantısı var. bina kabloların destekliyorsa vdsl kullanırsın. ben malatyada turknet kullanıyorum memnunum. türk telekoma göre daha fazla hız veriyor. malatyada kablonet yok.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
malatyanın merkezinde vdsl bağlantısı var. bina kabloların destekliyorsa vdsl kullanırsın. ben malatyada turknet kullanıyorum memnunum. türk telekoma göre daha fazla hız veriyor. malatyada kablonet yok.
Ya merkezdeyim yani akpınar diyeyim anlarsın . Ya eğer vdsl yoksa elektrikçi tanıdık var yoldan kablo çekerim sorun değil. Kaç tl ödüyorsun ve kaç mb alabiliyorsun.

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
Ya merkezdeyim yani akpınar diyeyim anlarsın . Ya eğer vdsl yoksa elektrikçi tanıdık var yoldan kablo çekerim sorun değil. Kaç TL ödüyorsun ve kaç mb alabiliyorsun.
sabit paket 85 lira. 35mbps download 6 mbps upload veriyor. türk telekom 12 mbps download 0.6 mbps upload hız veriyor. arkadaşların belirttiği kablonet bana kalırsa en iyisi ama malatyada yok malesef. o yüzden turknet kullanıyorum. ping değerleri aynı ama o da malatyada olduğumuz için. daha düşük ping değerleri istanbula yakın şehirlerde var.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
sabit paket 85 lira. 35mbps download 6 mbps upload veriyor. türk telekom 12 mbps download 0.6 mbps upload hız veriyor. arkadaşların belirttiği kablonet bana kalırsa en iyisi ama malatyada yok malesef. o yüzden turknet kullanıyorum. ping değerleri aynı ama o da malatyada olduğumuz için. daha düşük ping değerleri istanbula yakın şehirlerde var.
Millenicom olmazsa türknet deneyeceğim valla. Pingi valla artık sorun etmiyorum çünkü çok yüksek pinglerde oynadığım için her türlü ata bineceğim. Bu arada herhangi bir bayisi falan yok değil mi internet üzerindendi diye biliyorum türknetin.

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
Millenicom olmazsa türknet deneyeceğim valla. Pingi valla artık sorun etmiyorum çünkü çok yüksek pinglerde oynadığım için her türlü ata bineceğim. Bu arada herhangi bir bayisi falan yok değil mi internet üzerindendi diye biliyorum türknetin.
evet bayi yok internet üzerinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,954
Üyeler
163,913
Son üye