Neler Yeni

90 TL'ye Önerebileceğiniz İnternet Sağlayıcısı

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Kiraz
Geçen hafta Vodafone'un sitesine girmiştim ve 2021 yılının Ekimin 31'inde biteceği yazmıştı. Bugün girdim Alıntıyı görüntüle böyle yazdı. Bende 31 Ekime kadar yeni bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Çünkü 70TL'ye Alıntıyı görüntüle böyle bir hız hakettiğimi düşünmüyorum. Önerebileceğiniz bir kampanya ve iss varsa bakabilirim.

knk türknet altyapısı yarsa türknet yoksa türknete adresini verip alabileceğin en hızlı interneti sana söylüyor sana linkini bırakıyorum:

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bitmiyor.
2021 demişsin sence bu ay biter mi?
Ss deki yere girdim kendimden de baktım o tarih tarife yenileme tarihi.
Hmm anladım ben yine de bir arayıp sorayım ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk türknet altyapısı yarsa türknet yoksa türknete adresini verip alabileceğin en hızlı interneti sana söylüyor sana linkini bırakıyorum:
VDSL destekliyormuş artık . Modemim uyuyordu vdslye zaten sağ ol link için.

brm333

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bayram keskin
Malatya'da türknet kullanan kimse tanımadığım için o riske girmek istemiyorum pek. Çünkü bildiğin üzere servisler şehirden şehire değişebiliyor.

Türknete de bakacağım ama şu anlık millenicom gibi düşünüyorum 35 mb 85 tlymiş. Orası olmazsa Türknet 2. planda tabii.
Türknet biraz şans işi ben hiç sorun yaşamadım 33.50 dawnload 5 upload alıyorum +10 daha verirsem 100 mbit diyorlarda hattım 50 destekliyo diye çıkarmak istemedim 100e.

Türknet tavsiye etmiyorum şehirden şehire falan değil her yerde aynı rezalet. Bir sorunun olduğunda canlı destek dahi yok. Millenicom'a geçiş yaptım türknet den pazartesi bağlayacaklar. Umarım aynısı olmaz. Bu forumda millenicom tavsiye edildi bana
Ben hiç sorun yaşamadım dediğin gibi herkes sorun yaşasaydı müşterisi kalmazdı diğer firmalar gibi köle etmiyor taahüt yok sonuçta çıkabiliyosun istediğin zaman ilk ayda bedava kampanyaları var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,947
Üyeler
163,911
Son üye
vVurreal
Top Bottom