H2002P öneririm. Kullanıyorum tek sorunu klimasız ortamda biraz terletiyor.gaming için fp 900-1000 tl kulaklık önerisi lazım
önerim 1100tl çıkabilirsenizgaming için fp 900-1000 tl kulaklık önerisi lazım
1400 e kadar yolu var hepsiburada olmak şart.önerim 1100tl çıkabilirseniz
link-
Gamepower Mihawk 7.1 Surround Rgb Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Mihawk 7.1 Surround Rgb Oyuncu Kulaklığı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1400 e kadar yolu var hepsiburada olmak şart.
anladım deminki kulaklığın hepsiburada linki-1400 e kadar yolu var hepsiburada olmak şart.
Merhaba bunda dip ses var mıH2002P öneririm. Kullanıyorum tek sorunu klimasız ortamda biraz terletiyor.
%60-65 ten sonra biraz geliyor ama emin kullanırken 40 ın üzerine çıkmayacaksınız.Merhaba bunda dip ses var mı
açıkçası 100 de kullanmayı tercih ediyorum...%60-65 ten sonra biraz geliyor ama emin kullanırken 40 ın üzerine çıkmayacaksınız.
Gereksiz bir girişim olur. Tercih sizinaçıkçası 100 de kullanmayı tercih ediyorum...
benim normalde razer v2 x im vardi bu kulaklik hediye geldi sadece açıp denedim 1 kere 5 dakika falan sonra kutusuna kaldırdım bir dahada kullanmadım istersen 1000 e falan verebilirim1400 e kadar yolu var hepsiburada olmak şart.
Hocam hepsiburada da bakiye artmış onunla alacağım cebimden çıksa düşünürdüm teşekkür ederimbenim normalde razer v2 x im vardi bu kulaklik hediye geldi sadece açıp denedim 1 kere 5 dakika falan sonra kutusuna kaldırdım bir dahada kullanmadım istersen 1000 e falan verebilirim
Marka nebenim normalde razer v2 x im vardi bu kulaklik hediye geldi sadece açıp denedim 1 kere 5 dakika falan sonra kutusuna kaldırdım bir dahada kullanmadım istersen 1000 e falan verebilirim