H2002P öneririm. Kullanıyorum tek sorunu klimasız ortamda biraz terletiyor.gaming için fp 900-1000 tl kulaklık önerisi lazım
önerim 1100tl çıkabilirsenizgaming için fp 900-1000 tl kulaklık önerisi lazım
1400 e kadar yolu var hepsiburada olmak şart.önerim 1100tl çıkabilirseniz
link-
![]()
Gamepower Mihawk Siyah 7.1 Surround RGB Titreşimli Gaming Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Mihawk Siyah 7.1 Surround RGB Titreşimli Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1400 e kadar yolu var hepsiburada olmak şart.
anladım deminki kulaklığın hepsiburada linki-1400 e kadar yolu var hepsiburada olmak şart.
%60-65 ten sonra biraz geliyor ama emin kullanırken 40 ın üzerine çıkmayacaksınız.Merhaba bunda dip ses var mı
Gereksiz bir girişim olur. Tercih sizinaçıkçası 100 de kullanmayı tercih ediyorum...
benim normalde razer v2 x im vardi bu kulaklik hediye geldi sadece açıp denedim 1 kere 5 dakika falan sonra kutusuna kaldırdım bir dahada kullanmadım istersen 1000 e falan verebilirim1400 e kadar yolu var hepsiburada olmak şart.
Hocam hepsiburada da bakiye artmış onunla alacağım cebimden çıksa düşünürdüm teşekkür ederimbenim normalde razer v2 x im vardi bu kulaklik hediye geldi sadece açıp denedim 1 kere 5 dakika falan sonra kutusuna kaldırdım bir dahada kullanmadım istersen 1000 e falan verebilirim
Marka nebenim normalde razer v2 x im vardi bu kulaklik hediye geldi sadece açıp denedim 1 kere 5 dakika falan sonra kutusuna kaldırdım bir dahada kullanmadım istersen 1000 e falan verebilirim