Neler Yeni

900-1K TL mekanik klavye önerisi

MYSTIC

80+ Silver
Summoner'den daha iyi olamaz Rk61
Çok çok daha iyi.Rahat ikiye katlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dikkate alıp almamak konuyu açan kişinin elinde.Ben kendimce belirli fiyat aralığı verdim ve en iyi bulduğum klavyeyi söyledim.İndirim bekleyerek almasını önerirsen tabi ki muadili veya daha iyi klavyeler ortaya çıkar.İyi forumlar
Daha iyi bir model olma ihtimali varsa "en iyisi" demeyeceksin.Sadece "iyi" diyeceksin.

Ak'f

80+ Bronze

Daha iyi bir model olma ihtimali varsa "en iyisi" demeyeceksin.Sadece "iyi" diyeceksin.
Neden ikiye katlasın hatta ben summoneri mağazada kullanmıstım bilek desteğiyle birlikte en kaliteli ürünler seviyesinde diyebilirim. Razer Blackwidow V2 gibi. Rk61 bana çok basit geldi

MYSTIC

80+ Silver
Neden ikiye katlasın hatta ben summoneri mağazada kullanmıstım bilek desteğiyle birlikte en kaliteli ürünler seviyesinde diyebilirim. Razer Blackwidow V2 gibi. Rk61 bana çok basit geldi
Hotswap özelliği bile geçmesine yeter.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
MustafaCanpolat

İndirimleri takip edersen daha iyisinin iyisini de bulursun bu sonsuza dek sürer.Her kelimeyi bu kadar dert edinseniz keşke.Ayrıca üslubunu da düzelt,burayı senin emir ve buyruklarını dinlemek için açmadım,çocuk.

MYSTIC

80+ Silver
İndirimleri takip edersen daha iyisinin iyisini de bulursun bu sonsuza dek sürer.Her kelimeyi bu kadar dert edinseniz keşke.Ayrıca üslubunu da düzelt,burayı senin emir ve buyruklarını dinlemek için açmadım,çocuk.
Tamam,çocuk. CTVHIVUEBJVIUOĞCAPVJHEOHGVI
Ve evet sonsuza kadar demek zorundasın.Sana diyeceğin cümleyi ben söyleyeyim:"Bu fiyat bandında xpg summoner klavye güzel ama daha iyileri olabilir.Ayrıca indirim bekleyip daha güzel modeller alabilirsin"
Asıl sen çocuk (çocuk veya çocuk beyinili her neysen artık) olmayaydın nasıl cümle kuracağını bilirdin.
Ve yazdığın cümle kesinlik içerdiği için uyarmak zorundayım.
Vee (hiçbir şey bilmediğinden her şeyi açıklamak yordu) yazdığım "emir" cümlesi bir nevi kuraldır.Kurallar emir kipi ile yazılır.Ortaokulu bitirebildiysen bilmen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
MustafaCanpolat
Tamam,çocuk. CTVHIVUEBJVIUOĞCAPVJHEOHGVI
Ve evet sonsuza kadar demek zorundasın.Sana diyeceğin cümleyi ben söyleyeyim:"Bu fiyat bandında xpg summoner klavye güzel ama daha iyileri olabilir.Ayrıca indirim bekleyip daha güzel modeller alabilirsin"
Asıl sen çocuk (çocuk veya çocuk beyinili her neysen artık) olmayaydın nasıl cümle kuracağını bilirdin.
Ve yazdığın cümle kesinlik içerdiği için uyarmak zorundayım.
Vee (hiçbir şey bilmediğinden her şeyi açıklamak yordu) yazdığım "emir" cümlesi bir nevi kuraldır.Kurallar emir kipi ile yazılır.Ortaokulu bitirebildiysen bilmen lazım.
“Olmayaydın” dedi ve bana cümle kurmayı öğretti,başarılar.

MYSTIC

80+ Silver
“Olmayaydın” dedi ve bana cümle kurmayı öğretti,başarılar.
BRAVOOOOO
Konuşma dilini yazıya döktük diye "Türkçe öğrenmemiş" lakabını kazandıımmmm(Bunu diyen de ilkokul terk Türkçesine sahip).:kekw::kekw::kekw:
Sen yeter ki ağlama.Türkçeyi en iyi sen biliyorsun tamam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Koç
Gamebosster g18 fire storm red switch mekanik RGB var 849₺ şuan Beyaz klavye

Top Bottom