Neler Yeni

900 lira klavye önerisi

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Apex 5 almıştım bozuk geldiği için iade istedim kabul edildi 2-3 güne elime ulaşacak para. Ne önerirsiniz hala Apex 5 almayı düşünüyorum oled ekranı için.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Red biraz sesli gibi geliyor bana daha az sesli switch ne var?
Mx silent veya brown bakabilirsin. Ama sana önerdiğim klavye hızlı olduğu için tuşlara tak tuk basmana gerek kalmıyor. Bu sayede çok az ses çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alienware klavyesi vardı brown switch ona da bir bakabilirsin. Daha sessizdir diye düşünüyorum. Ama oyun için attığım modelle yarışamaz bile.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Mx silent veya brown bakabilirsin. Ama sana önerdiğim klavye hızlı olduğu için tuşlara tak tuk basmana gerek kalmıyor. Bu sayede çok az ses çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alienware klavyesi vardı brown switch ona da bir bakabilirsin. Daha sessizdir diye düşünüyorum. Ama oyun için attığım modelle yarışamaz bile.
Caps Lock'a veya Num Lock'a bastığında farklı renk yanıyor mu ya da yazılımdan ayarlayabiliyor musun onu?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Mesela Apex 5'te Caps Lock açıkken tuş kırmızıysa beyaza dönüyor kapattığında tekrar kırmızı oluyor.
Hiç bakmadım. Şuan klavye yok yanımda fakat yazılımla yapılır herhalde diye düşünüyorum. Çok da önemli bir özellik gibi durmadı bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,211
Üyeler
164,794
Son üye
hasnicktir
Top Bottom