Ben olsam tekrardan apex 5 alırım güzel klavyeApex 5 almıştım bozuk geldiği için iade istedim kabul edildi 2-3 güne elime ulaşacak para. Ne önerirsiniz hala Apex 5 almayı düşünüyorum oled ekranı için.
Ben olsam tekrardan apex 5 alırım güzel klavyeApex 5 almıştım bozuk geldiği için iade istedim kabul edildi 2-3 güne elime ulaşacak para. Ne önerirsiniz hala Apex 5 almayı düşünüyorum oled ekranı için.
Usb yeri bozuktu galiba okumuyordu pc. Zorlamam gerekiyordu okuması için elimi çekince gidiyodu.Bir şey sorucam neresi bozuk geldi klavyenin sıkıntısı neydi
Deneyimlerin nasıl?Kesinlikle corsair K70 öneriyorum kullandığım gelmiş gecmis en iyi klavye
Hiç denedin mi peki nasıl klavye bende düşünüyorum daUsb yeri bozuktu galiba okumuyordu PC. Zorlamam gerekiyordu okuması için elimi çekince gidiyodu.
Dostum kesinlikle k70 al iki klavye rakip bile değil. Apex7 desen anlarım ama 5 olmaz.Hiç denedin mi peki nasıl klavye bende düşünüyorum da
Deneme şansım olmadı ama ses olarak fazla sesi yok membran olduğu için paran varsa alınır ama bütçe zorlayıp almak istiyorsan daha iyileri var paran varsa Apex 7 daha iyi mekanik çünkü.Hiç denedin mi peki nasıl klavye bende düşünüyorum da
biliyorum gereksiz pahalı ama acayip hoşuma gidiyor klavye tasarımı görünümü vs corsair in klavyelerini pek sevmiyorum ya tasarım ve görünüş açısındanDostum kesinlikle k70 al iki klavye rakip bile değil. Apex7 desen anlarım ama 5 olmaz.
ben denemiştim sesi falan gayet hoştu o yüzden alacağım inşallah bu klavyeyiDeneme şansım olmadı ama ses olarak fazla sesi yok membran olduğu için paran varsa alınır ama bütçe zorlayıp almak istiyorsan daha iyileri var paran varsa Apex 7 daha iyi mekanik çünkü.
Muazzam diyebilirim hizi sivicleri filan ama tek kotu yani var oda sesli klavye seviyosan sivicler blue değilDeneyimlerin nasıl?
Sesi az mı yani?Muazzam diyebilirim hizi sivicleri filan ama tek kotu yani var oda sesli klavye seviyosan sivicler blue değil