Neler Yeni

Klavye mouse önerisi

Ozannmsx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ozan
Bütçe
5000
Yaklaşık 5 k bütçe var dostlar klavyem apex 3 membran olması biraz canımı sıktı (blue switch dandik klavye var çok sesli 😭) mouse olarak rival 3 (2 kez camdan aşağıya düştü (fırlatıldı) çift tıklama sorunu için sinirlendim) klavye olarak red switch düşünüyorum sessizlik açısından mouse de aslında aklımda 2.el superlight alma planı vardı 2 vardı nssıl bir mouse alınır mı superlight 2 alırsam klavyeyi başka bir zaman alacağım

Loki_0

80+ Bronze
Mouse scyrox u duymadım uygun skatez de bulamadım superlight 2 ye cam modlayabiliyorduk ama bu mouse bayağı uygun fiyatlı hala superlight 2 (2.el) yada bu mouse arasında kaldım bu mousenin tek eksisi skatez
Hocam istiyorsan biraz forumlara bak, anlarsın. İyi mouse fiyatına göre scyrox . Yt ye de bak istersen, baya bir video vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mouse scyrox u duymadım uygun skatez de bulamadım superlight 2 ye cam modlayabiliyorduk ama bu mouse bayağı uygun fiyatlı hala superlight 2 (2.el) yada bu mouse arasında kaldım bu mousenin tek eksisi skatez
Skatezin kötü olduğunu ben de görmüştüm ama 200-400 arası esptiger yada obsidyen dot skatezler bulunuyor. Onlardan alabilirsin diye düşündüm ama cam skatez alacaksan scyroxa uygun var mıdır bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,002
Üyeler
171,682
Son üye
Sentenza
Top Bottom