Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
Apex 5 almıştım bozuk geldiği için iade istedim kabul edildi 2-3 güne elime ulaşacak para. Ne önerirsiniz hala Apex 5 almayı düşünüyorum oled ekranı için.
Red switch mi?Apex 5 tamamen gereksiz. Mekanik değil.
Bizzat kullanıyorum.
Abdullah abinin çektiği yeni MSI klavyeye göz at bence.Red switch mi?
Cherry Mx Speed. Red'den daha hızlı daha iyi.Red switch mi?
Red biraz sesli gibi geliyor bana daha az sesli switch ne var?Cherry Mx Speed. Red'den daha hızlı daha iyi.
Mx silent veya brown bakabilirsin. Ama sana önerdiğim klavye hızlı olduğu için tuşlara tak tuk basmana gerek kalmıyor. Bu sayede çok az ses çıkıyor.Red biraz sesli gibi geliyor bana daha az sesli switch ne var?
Caps Lock'a veya Num Lock'a bastığında farklı renk yanıyor mu ya da yazılımdan ayarlayabiliyor musun onu?Mx silent veya brown bakabilirsin. Ama sana önerdiğim klavye hızlı olduğu için tuşlara tak tuk basmana gerek kalmıyor. Bu sayede çok az ses çıkıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alienware klavyesi vardı brown switch ona da bir bakabilirsin. Daha sessizdir diye düşünüyorum. Ama oyun için attığım modelle yarışamaz bile.
Farklı renk derken?Caps Lock'a veya Num Lock'a bastığında farklı renk yanıyor mu ya da yazılımdan ayarlayabiliyor musun onu?
Mesela Apex 5'te Caps Lock açıkken tuş kırmızıysa beyaza dönüyor kapattığında tekrar kırmızı oluyor.Farklı renk derken?
Hiç bakmadım. Şuan klavye yok yanımda fakat yazılımla yapılır herhalde diye düşünüyorum. Çok da önemli bir özellik gibi durmadı bana.Mesela Apex 5'te Caps Lock açıkken tuş kırmızıysa beyaza dönüyor kapattığında tekrar kırmızı oluyor.