Oguz... 80+ Bronze Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 991 Dün, 21:57 #14 Yok parayla ilgili bir şey demedim ben .o durumda elden verilen paranın vergisi sigortası yok ondan bahsettim
Yok parayla ilgili bir şey demedim ben .o durumda elden verilen paranın vergisi sigortası yok ondan bahsettim
N Nerld 80+ Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 33 Dahası Reaksiyon skoru 17 İsim Eren Dün, 21:59 #15 İlginç aslında havalar soğukken insanlar daha çok kafelere gider kışın daha fazla yevmiye olur ama sıcak bir yerde yaşıyorsunuz sanırım.
İlginç aslında havalar soğukken insanlar daha çok kafelere gider kışın daha fazla yevmiye olur ama sıcak bir yerde yaşıyorsunuz sanırım.
Enivici Vokke 80+ Gold Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 5,011 Dahası Reaksiyon skoru 3,170 İsim Abdullah Aydoğdu Dün, 22:55 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Nerld yazmış: İlginç aslında havalar soğukken insanlar daha çok kafelere gider kışın daha fazla yevmiye olur ama sıcak bir yerde yaşıyorsunuz sanırım. Devamı için tıklayın... Hocam burası öyle kalabalık bir yer değil. Kafe dediğim rakı, bira, alkol vs. olan, pizza hamburger vs. gibi yiyecekler var denize sıfır kafe. Yazın full çekiyor ama kışın çok iş yok gibi duruyor.
Nerld yazmış: İlginç aslında havalar soğukken insanlar daha çok kafelere gider kışın daha fazla yevmiye olur ama sıcak bir yerde yaşıyorsunuz sanırım. Devamı için tıklayın... Hocam burası öyle kalabalık bir yer değil. Kafe dediğim rakı, bira, alkol vs. olan, pizza hamburger vs. gibi yiyecekler var denize sıfır kafe. Yazın full çekiyor ama kışın çok iş yok gibi duruyor.