+900 lü numaralardan para geldi

Reaksiyon skoru
9
merhaba sabah whatsapp tan +900 lü bi numara yazdı bende deneyeyim dedim. telegramdan falanda konuştık daha sonra beni bi gruba aldılar. 150 tl attılar daha sonrasında "siz bize 300 tl gönderin biz size 390 olarak geri ödeyeceğiz" gibi işle ilgili bişey söylediler bende engelleyip gruptan çıktım. sorum şu bu para benim ibanıma geldiği için herhangi bir şey olur mu?

merhaba sabah whatsapp tan +900 lü bi numara yazdı bende deneyeyim dedim. telegramdan falanda konuştık daha sonra beni bi gruba aldılar. 150 tl attılar daha sonrasında "siz bize 300 tl gönderin biz size 390 olarak geri ödeyeceğiz" gibi işle ilgili bişey söylediler bende engelleyip gruptan çıktım. sorum şu bu para benim ibanıma geldiği için herhangi bir şey olur mu?
Hayır bir sorun olmaz zaten karşı taraf dolandırıcı mesela 100 kişiye gönderirler 60 tanesi oltaya düşer zarar etmezler

Hayır bir sorun olmaz zaten karşı taraf dolandırıcı mesela 100 kişiye gönderirler 60 tanesi oltaya düşer zarar etmezler
para gönderilen hesap yabancı isimliydi ondan dolayı bir sorun olurmu diye sordum. ahmad mi ne öyle bişey yazıyordu

yapma,üzerinden kara para aklıyorlar

siz bana 500 tl daha atın ben size düz 1000tl atayım deyip tam kandırman gerekirdi.
isim de suriyeli ismi gibi.

yapma,üzerinden kara para aklıyorlar
kara para akladıklarını düşünmüyorum sadece göndereceklerdi karşı taraf gönderecekti mevlalar büyüyünce adamlar parayı alıp kaçacaktı.
Kara para böyle aklanmaz ki mantıksız düşünürseniz.
Belki de sizin dediğiniz doğrudur ama bence durum bu

Geri