900 mbps download 700 mbps uploadım var. Yayın Yapabilir miyim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

MrOmer

80+
Reaksiyon skoru
3
Dostlar, Fortnite oynamaktayım bilgisayarda 90 100 arası fps alıyorum oynarken. Dedim yayın yapsam mı acaba hız testi yaptım bu değerleri aldım. Dedim acaba yayın yapılır mı? Bu bit olayları falan var 2500 5000 bit falan hiç anlamıyorum onlardan da. Bu internetle hiç donmadan yayın yapabilir miyim? Kaç bit vermem gerekir eğer yapılabiliyorsa.

İnterneti sorgulamana gerek yok da sistemin nedir ?

30000 bitrate bile verirsin.

Şaka falan mı bu?

Sisteminiz iyi ise evet takılmasız yayın yaparsınız. Arkadaşımın da bu değerlerde hattı var ve İşlemci ve RAM yetersizliğinden drop yiyebiliyor. Sistem özelliklerini de yazarsanız daha yararlı olur.

Dostlar, Fortnite oynamaktayım bilgisayarda 90 100 arası fps alıyorum oynarken. Dedim yayın yapsam mı acaba hız testi yaptım bu değerleri aldım. Dedim acaba yayın yapılır mı? Bu bit olayları falan var 2500 5000 bit falan hiç anlamıyorum onlardan da. Bu internetle hiç donmadan yayın yapabilir miyim? Kaç bit vermem gerekir eğer yapılabiliyorsa.
öyle bir internet mi varmış?

Konu trol mü? Yoksa sadece bize internetin hızlı olduğunu göstermek için mi açtın?

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
900 download ve 700 upload ? Hocam bari inandırıcı bir rakam verseydiniz. :D

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Trol konu olduğu şüphesindeyim. O kadar iyi internet bağlatacak bilginiz var ise yayın yapabileceğinizi de biliyorsunuzdur.
TR' de böyle değerleri alan kişi de ne bileyim yani

İnternetinin iyi olduğunu falan belli etme mi bu?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,131
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri