Neler Yeni

900 TL Beyaz renk mouse önerisi

Westa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
900-1000 TL bütçem var. Bu fiyatlara var mı bilmiyorum ama mümkünse kablosuz (kablolu da olur çok fark etmez rahatsız etmiyorsa) mouse arıyorum. Bütçenin biraz üstüne çıkabilirim.

Westa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
900-1000 TL bütçem var. Bu fiyatlara var mı bilmiyorum ama mümkünse kablosuz (kablolu da olur çok fark etmez rahatsız etmiyorsa) mouse arıyorum. Bütçenin biraz üstüne çıkabilirim.
Güncel olarak performax xotran kullanmaktayım. Mousepadi algılamıyor gibi bir durum var ve takılmalar oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,991
İsim
Murat Orhan
Glorious model ı
Kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Kadir
Kötü

Hocam sizin artıklarınız markalı değil güven vermiyor,bana anlatır mısınız o markaları hiç bir bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,991
İsim
Murat Orhan
Hocam sizin artıklarınız markalı değil güven vermiyor,bana anlatır mısınız o markaları hiç bir bilgim yok
Bu marka gibi birçok marka var delux,endgame,dareu,XTRFY,pulsar gibi gibi. Bu mouselar yurtdışında fp olarak çok iyi olup ülkemize yeni girmiş markalar. Bu mouse gerek sensör gerek switch gerek kutu içeriği olarak bin liranın çok üzerinde bir deneyim sunuyor dostum.

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Kadir
Bu marka gibi birçok marka var delux,endgame,dareu,XTRFY,pulsar gibi gibi. Bu mouselar yurtdışında fp olarak çok iyi olup ülkemize yeni girmiş markalar. Bu mouse gerek sensör gerek switch gerek kutu içeriği olarak bin liranın çok üzerinde bir deneyim sunuyor dostum.
Keşke ben glorious almadan önce yazsaydım kulaklık öneriniz var mı 1.5 k

2k arasi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,991
İsim
Murat Orhan

2k arasi

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Kadir
Stok yok

Westa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
Kötü

Hocam bu mouse bu siteden bana daha önceden önerildi. Fakat connectgame sitesinin satış sonrası hiç destek sağlamadığı, maillere cevap vermediği ve bozulma anında kalakalacağımı söyleyen şikayetler okudum ve yüzlerce var. Bu siteden deneyiminiz oldu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,991
İsim
Murat Orhan
Hocam bu mouse bu siteden bana daha önceden önerildi. Fakat connectgame sitesinin satış sonrası hiç destek sağlamadığı, maillere cevap vermediği ve bozulma anında kalakalacağımı söyleyen şikayetler okudum ve yüzlerce var. Bu siteden deneyiminiz oldu mu?
Satış sonrası destekleri kötü ama aldığım bir üründe henüz sorun yaşamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,991
İsim
Murat Orhan
Ürünler garantili oluyor mu? Satıcılar tarafından muhattap alınmadığımda gidip götürebileceğim bir yer var mı bu mouse için?
Global mailler üzerinden iletişime geçip değiştirilebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,445
Üyeler
159,622
Son üye
Melisakcr
Top Bottom