Glorious model ı900-1000 TL bütçem var. Bu fiyatlara var mı bilmiyorum ama mümkünse kablosuz (kablolu da olur çok fark etmez rahatsız etmiyorsa) mouse arıyorum. Bütçenin biraz üstüne çıkabilirim.
Güncel olarak performax xotran kullanmaktayım. Mousepadi algılamıyor gibi bir durum var ve takılmalar oluyor.900-1000 TL bütçem var. Bu fiyatlara var mı bilmiyorum ama mümkünse kablosuz (kablolu da olur çok fark etmez rahatsız etmiyorsa) mouse arıyorum. Bütçenin biraz üstüne çıkabilirim.
KötüGlorious model ı
900-1000 TL bütçem var. Bu fiyatlara var mı bilmiyorum ama mümkünse kablosuz (kablolu da olur çok fark etmez rahatsız etmiyorsa) mouse arıyorum. Bütçenin biraz üstüne çıkabilirim.
Hocam sizin artıklarınız markalı değil güven vermiyor,bana anlatır mısınız o markaları hiç bir bilgim yokKötü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Bu marka gibi birçok marka var delux,endgame,dareu,XTRFY,pulsar gibi gibi. Bu mouselar yurtdışında fp olarak çok iyi olup ülkemize yeni girmiş markalar. Bu mouse gerek sensör gerek switch gerek kutu içeriği olarak bin liranın çok üzerinde bir deneyim sunuyor dostum.Hocam sizin artıklarınız markalı değil güven vermiyor,bana anlatır mısınız o markaları hiç bir bilgim yok
Keşke ben glorious almadan önce yazsaydım kulaklık öneriniz var mı 1.5 kBu marka gibi birçok marka var delux,endgame,dareu,XTRFY,pulsar gibi gibi. Bu mouselar yurtdışında fp olarak çok iyi olup ülkemize yeni girmiş markalar. Bu mouse gerek sensör gerek switch gerek kutu içeriği olarak bin liranın çok üzerinde bir deneyim sunuyor dostum.
2k arasiKeşke ben glorious almadan önce yazsaydım kulaklık öneriniz var mı 1.5 k
Keşke ben glorious almadan önce yazsaydım kulaklık öneriniz var mı 1.5 k
2k arasi
Stok yokVXE V1 Wireless Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam bu mouse bu siteden bana daha önceden önerildi. Fakat connectgame sitesinin satış sonrası hiç destek sağlamadığı, maillere cevap vermediği ve bozulma anında kalakalacağımı söyleyen şikayetler okudum ve yüzlerce var. Bu siteden deneyiminiz oldu mu?Kötü
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Satış sonrası destekleri kötü ama aldığım bir üründe henüz sorun yaşamadımHocam bu mouse bu siteden bana daha önceden önerildi. Fakat connectgame sitesinin satış sonrası hiç destek sağlamadığı, maillere cevap vermediği ve bozulma anında kalakalacağımı söyleyen şikayetler okudum ve yüzlerce var. Bu siteden deneyiminiz oldu mu?
Ürünler garantili oluyor mu? Satıcılar tarafından muhattap alınmadığımda gidip götürebileceğim bir yer var mı bu mouse için?Satış sonrası destekleri kötü ama aldığım bir üründe henüz sorun yaşamadım
Global mailler üzerinden iletişime geçip değiştirilebiliyor.Ürünler garantili oluyor mu? Satıcılar tarafından muhattap alınmadığımda gidip götürebileceğim bir yer var mı bu mouse için?