Deathadder V2 X Hyperspeedrazer deatvader v2 kullandım elime tam oturuyor tavsiyeleri bekliyorum
deathadder v2nin sensoru 650ips su anda en iyi kablosuz mouseler bile 400-450ips merak etmeyin sensoru kotu degildirbunu bende düşünüyorum sensörü dv v2 kadar iyi değil bütçemi arttırsam ne alabilirim acaba
hayır pixart 3395, steelseries truemove pro gibi 400 ips'in üstüne çıkan sensörler var. ayrıca focus+ sadece kablolu mouselerinde mi var razerindeathadder v2nin sensoru 650ips su anda en iyi kablosuz mouseler bile 400-450ips merak etmeyin sensoru kotu degildir
knk s1mple değilsen aradaki farkı kolay kolay anlamazsın .dbunu bende düşünüyorum sensörü dv v2 kadar iyi değil bütçemi arttırsam ne alabilirim acaba
hocam kablosuzda 650ips veren sensor var mi? bilinen markalarda superlight ve katana bile 400ips degerini veriyorhayır pixart 3395, steelseries truemove pro gibi 400 ips'in üstüne çıkan sensörler var. ayrıca focus+ sadece kablolu mouselerinde mi var razerin
knk s1mple değilsen aradaki farkı kolay kolay anlamazsın .d
pulsar x2 wirelesshocam kablosuzda 650ips veren sensor var mi? bilinen markalarda superlight ve katana bile 400ips degerini veriyor
bu sensor yakin zamanda mi cikti bayadir adini duymamistimpulsar x2 wireless
endgame xm2 wireless
razer viper ultimate
lamzu atlantis
viper v2 pro
katana pixartla ortak çıkarmış. katana çıktığı zaman en iyi pixart sensörü 3370'di bunu o zaman söylesen doğru olabilirdi şuan kablosuz olup 650ips veren sensörler var. ayrıca adamlar razera gidip sizin sensörünüzü mousemizde kullanabilirmiyiz mi dicekler![]()
fareler hakkkında pek bir bilgim yok sadece görmüştüm daha kötü diyehocam kablosuzda 650ips veren sensor var mi? bilinen markalarda superlight ve katana bile 400ips degerini veriyor
lamzu ve fantechte gordum onlar su anda yurticinde satisi yok
sayılır. pixart geliştirmeye daha önce başladı ama bu sensörü kullanan mouseler piyasada yenibu sensor yakin zamanda mi cikti bayadir adini duymamistim
bak buna katılırım delux m800 hemen herkese önerdiğim bir mouse ama dv2 arkadaşın eline tam oturuyormuş v2x'te aynı şekilde bence rahat ettiği mouseyi alsın. sensörden, switchlerdende önemli olan şey shapedirPilli mouselere bulaşma. Delux gibi markalara bakabilirsin f/p konusunda çok başarılılar sensör ve malzeme yapısı konusunda.
![]()
Delux M800DB-RGB-2.4G Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3335 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3335) Ultra Hafif Kablolusuz Optik Gaming Mouse Sadece 70 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçenizi arttırır iseniz HyperX Haste Wireless alınabilir.
Tutuşu ne ise ona göre alması daha mantıklı değil mi? Hem bu mouselere daha da rahat ederbak buna katılırım delux m800 hemen herkese önerdiğim bir mouse ama dv2 arkadaşın eline tam oturuyormuş v2x'te aynı şekilde bence rahat ettiği mouseyi alsın. sensörden, switchlerdende önemli olan şey shapedir