Neler Yeni

900 tl bütçe wireless gaming fare tavsiyesi

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Tutuşu ne ise ona göre alması daha mantıklı değil mi? Hem bu mouselere daha da rahat eder :D
knk adam deathadder v2'yle rahat ediyomuş sence deathadder v2 kullanan biri palm mi tutar claw mı tutar. attığın mouse claw-fingertip için üretilmiş. eli küçükse palmda tutabilir tabi orası ayrı

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
bak buna katılırım delux m800 hemen herkese önerdiğim bir mouse ama dv2 arkadaşın eline tam oturuyormuş v2x'te aynı şekilde bence rahat ettiği mouseyi alsın. sensörden, switchlerdende önemli olan şey shapedir
evet logitech g203 kullanıyorum ellerim taşıyor kavrayamıyorum

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
knk adam deathadder v2'yle rahat ediyomuş sence deathadder v2 kullanan biri palm mi tutar claw mı tutar. attığın mouse claw-fingertip için üretilmiş. eli küçükse palmda tutabilir tabi orası ayrı
Öyle tutan sapıklar var bilemem 😂

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
download.jpg
bu şekil fare tam kavramıyorum elim taşıyor18 19 cm arası elim

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
evet logitech g203 kullanıyorum ellerim taşıyor kavrayamıyorum
İndirim kovalarsan 900 800'e düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu olabilir ama küçük olur senin için taşmasını sevmiyorsan: https://www.trendyol.com/steelserie...hFyJrlo5_RObSU3JsbL0szIdN8KMszcYaAm9kEALw_wcB

Akşam Cumhurbaşkanı açıklama yapıcak kdv indirimi olursa o zaman değerlendir derim acelen yok ise.

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
İndirim kovalarsan 900 800'e düşüyor.

Bu olabilir ama küçük olur senin için taşmasını sevmiyorsan: https://www.trendyol.com/steelserie...hFyJrlo5_RObSU3JsbL0szIdN8KMszcYaAm9kEALw_wcB

Akşam Cumhurbaşkanı açıklama yapıcak kdv indirimi olursa o zaman değerlendir derim acelen yok ise.
zaten param yok elimde ddr3 ram var ssd var onları satıcam üstüne ekleme yapıcam araştırıyom alcağımı belirleyip indirim kovalıcam mini olanı alamam ellerim kocaman

Top Bottom