Öneri 900 ₺ Bütçeyle Anakart Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
22
Bütçe
900
İki anakart arasında kaldım. Bir tarafım ileriye dönük olması için B550M S2H al diyor, diğer tarafım bildiğinden sapma ASUS al diyor. Arkadaşlar lütfen sizde tavsiyelerde bulunur musunuz? İşlemci olarak AMD Ryzen 3600 veya 2700X kullanacağım...

Teşekkürler.

veya bu anakartların dışında alternatif olarak önerebileceğiniz anakartlar varmıdır bütçe max 900 tl

siz bunumu öneriyorsunuz
Evet, TUF'a nazaran daha iyi bir anakart.

Eğer bütçe artırırsanız B550M Pro VDH Wi-Fi'a bakın. Her iki anakarttan da iyidir.

ya abimlerim direk söyle bir soru yöneltsem sanki dha iyi olucak şuan anakart için 900 tl bütçem var bana bu bütçe içerisinde hangi anakartı önerirsiniz

B550M S2H, B450M PRO4

İki anakart arasında kaldım. Bir tarafım ileriye dönük olması için B550M S2H al diyor, diğer tarafım bildiğinden sapma ASUS al diyor. Arkadaşlar lütfen sizde tavsiyelerde bulunur musunuz? İşlemci olarak AMD Ryzen 3600 veya 2700X kullanacağım...

Teşekkürler.

veya bu anakartların dışında alternatif olarak önerebileceğiniz anakartlar varmıdır bütçe max 900 TL
bunada bakabilirsin
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-killer-wi-fi-plus-bluetooth-870950386/detay/

Geri