Hocam fazla acelem yok açıkçası gaming gecesi çok fark eder mi fiyat olarak?![]()
SteelSeries Arctis 1 Wireless 61512 Siyah Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
arctis1 wireless çok iyi kulaklık gaming gecesinde baya ucuzluyor ama şimdide indirim var
bu kulaklık gereksiz rampage furyx alabilirsinHocam fazla acelem yok açıkçası gaming gecesi çok fark eder mi fiyat olarak?
https://www.hepsiburada.com/razer-h...s-kulaklik-rz12-02970100-r3g1-p-HBV00000QTPUE bu güzel gibi hemde biraz parada kalıyor cebineArkadaşlar maksimum 900 TL olacak şekilde öneri yapabilir misiniz? Benim için önemli olanlar, rahatlık ve type-c girişli telefonumda kullanabilmemdir.
evet eder ben ordan corsair void rgb elite modeli kulaklıgı 649 aldım şimdi fiyatlar uçuyorHocam fazla acelem yok açıkçası gaming gecesi çok fark eder mi fiyat olarak?
O nasıl hiç fikrim yok. Rampage sn-rw 1 kullanmıştım eskiden sürekli cızırtı gibi problemleri oluyordu. O yüzden markaya biraz ön yargılıyım açıkçası.fury x al
gereksiz derken neye dayanarak söylüyorsun rampage çokmu kalitelibu kulaklık gereksiz rampage furyx alabilirsin
hocam bekle gaming gecelerini acelen yoksa şuana kadar arkadaşların önerdigi kulaklıkları alma derim ki rampgae falan dan da o bütçen varsa uzak dur derimArkadaşlar maksimum 900 TL olacak şekilde öneri yapabilir misiniz? Benim için önemli olanlar, rahatlık ve type-c girişli telefonumda kullanabilmemdir.
arctis 1 900 etmez ve evet rampage kkaliteli bir marka ucuz ürünlere bakıp hemen önyargılı olmagereksiz derken neye dayanarak söylüyorsun rampage çokmu kaliteli