tuna bey
80+ Bronze
hocam aşırı rahat ben usb modelini kulanıyorum aşırı rahat eger ki rahatlık açısından düşünüyorsan ki bas manyagı cidden iyi ses veriyor ki bir çok yayıncı kulanıyor farkettiysen tek sorun telefonla uyumlulugu var mı bilmiyorum onu araştır derim ama onun dışînda ben garantisini veriyorumGaming gecesinde indirime girmesini bekleyip alabilirim. Tasarımı da hoşuma gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kankam liste şeklinde dürüstçe sana yazayım ki iyice anla sormak istedigin bişeyde olursa buyur sor sorun yokGaming gecesinde indirime girmesini bekleyip alabilirim. Tasarımı da hoşuma gitti.
iyi yanları
1 aşırı rahat bunu canı gönülden diye bilirim
2 kafayı sıkmıyor diger kulaklıklar gibi buda uzun kulanımda baya rahat ettiriyor
3 bas manyagı ciddi şekilde ses veriyor ki zaten ki 20hz -20 khz aralıgında bir çok kulaklık ama bu yanlışım olmasın yine kendinde bak derim 20hz -30 khz olması lazım
4 ses kasma yanında bu tamamen kulak alışkanlıgı ile alakalı bir şey ki zaten çogu kulaklıkta sanal 7.1 var o sebeple bir çok kulaklık gibi 7.1 konusunda aynı performansı verir
5 mikrofonu kaldırdîgında direk ses kesiliyor
6 mikrofon discord sertifikalı ki ses kaydı yaparken belki sana cızırtı geliyor gibi gelir ses kaydı yüzünden o karşı tarafa çok net ses gidiyor
7 ayrı olarak ses kapatma tuşu var
8 kulaklıgın ses tekerligi yok hafif bi dokunuşlu bir şey var acayip bi yapısı var ama çok kulanış saglıyor kişiye
9 ayrıyeten kutuda mikrofon başlıgı geliyor
10 kulaklıklar belli açıyla yan dönüyor
11 RGB ışıklandırması hoş
12 mazeme kalitesi olarak 10 üzerinden 10 dene bilecek kalitede zaten alırsan ne demek istedigimi anlarsın
13 terletme olayı nerdeyse sıfır ki ben sıcak bir yede yaşıyorum gün içinde 40 dereceyi bile görüyor ama banamısın demiyor baya iyi o konuda deri kulaklıklara göre tabi hiç terlememe gibi bir olay düşük ama ona yakın en azından vıcık vıcık ter olmuyorsun
kötü yanları
1 yazılım ilk başta dogru yazılımını bulamamıştım ama sonra çözdüm
2 yazılım ingilzice
3 kulaklık agır fakat kulaklık aşırı konfor sagladıgı için rahatsız etmiyor
4 kulaktan her an çıkacak gibi başlarda öyle hissiyat veriyor ama aşır düzeyde kafa sallasan bile zor düşüyor ama başlarda bi garip geliyor
5 deri kulaklıklara göre daha az sıkıyor kulagı çok sıkmıyor bazı insanlar tam kaplasın istedigi için bunu dedim
6 RGB de bazı renkler tam istendigi gibi çıkmıyor gibi tabi bu dedigim ara renkler için ve bu çok az oluyor mesela siyah ta falan hiç gözükmüyor ki normal yani bu yada ben ayarlayamadıgımdan falan fakat beyazdan kırmızaya kadar çok renk paleti var ve çok güzel gözüküyor kulaklık dışardan