Neler Yeni

900 TL'ye Kadar Grafik Tablet Önerisi Olan Var mı?

Kyxaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berke Kocabaş
Benim önerim dostum Huion yada Wacom tarafından ikiside seni üzmez.
Şuan stok yok olursa eğer acelen yoksa
1. Tavsiyem

2.Tavsiyem
5dk sonra alacağım, 2. önerdiğinizi dün 650tlye almadım araştırayım diye. bugün fiyatı artmış.

Kyxaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berke Kocabaş
Keşke alsaydın ama karıştırıyor olabilirsin Bu q11k senin baktığın Ink h320m olabilir
Yok eminim, sepete de eklemiştim hatta orada gördüm. En son tavsiyen nedir peki bana biraz xp pen daha yakın geldi. Açı algılama özelliği de varmış sanırsam.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Yok eminim, sepete de eklemiştim hatta orada gördüm. En son tavsiyen nedir peki bana biraz xp pen daha yakın geldi. Açı algılama özelliği de varmış sanırsam.
Dostum Tablet piyasasının APPLE gibi marka olan ürünü Wacom dur. Türkiye'de servisi de var ayrıca.
Huion dediğim marka benim gözümde 2. sırada özellik olarak wacomdan daha iyidir kalite olarak üzmez.

Xp-pen duyulmuş bir markadır fakat kalite olarak huion ile yarışamaz.

Kyxaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berke Kocabaş
Dostum Tablet piyasasının APPLE gibi marka olan ürünü Wacom dur. Türkiye'de servisi de var ayrıca.
Huion dediğim marka benim gözümde 2. sırada özellik olarak wacomdan daha iyidir kalite olarak üzmez.

Xp-pen duyulmuş bir markadır fakat kalite olarak huion ile yarışamaz.

Bu nasıldır

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Abi önüne gelen Google'a fiyat sıralayıp tavsiye mi veriyor bilmiyorum. Tek iyi tavsiye veren İbrahim. Wacom dışında bu bütçede hiçbir markaya bulaşma bu kadar basit. Huion'a da pek sıcak bakmıyorum çünkü tabletlerde yazılım olarak stabil destek veren tek marka Wacom.

Kyxaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berke Kocabaş
Abi önüne gelen Google'a fiyat sıralayıp tavsiye mi veriyor bilmiyorum. Tek iyi tavsiye veren İbrahim. Wacom dışında bu bütçede hiçbir markaya bulaşma bu kadar basit. Huion'a da pek sıcak bakmıyorum çünkü tabletlerde yazılım olarak stabil destek veren tek marka Wacom.
Var mıdır önerin

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çizim işlerine yeni başlayacaksan değmez. Kalite olarak farkları yok. Intuos ek olarak tuşlara ve daha hassas bir kaleme sahip ama farkı çok profesyonel değilsen anlamazsın bile. Onun yerine one by medium tercih edebilirsin. Hem boy olarak daha da büyük, daha rahat çalışırsın.

kırmızışarapp

80+ Silver
900 TL bütçe var tavsiye ettiğiniz grafik tablet var mı? basınç hassasiyetli olması lazım
Wacom bu konuda iyidir. Bütçene göre ikisinden birini alabilirsin bence. Birinde kısayol tuşları var diğerinde yok. Ben kısayol tuşu olanı kullanmıştım. Biraz küçük ama gayet güzel. Wacom dışında bir şey almanı önermem.

Top Bottom