Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
9000 yazmasına takılırdım ben10999 nedir aga onu yuvarla 11000 yapsana
9000 yazmasına takılırdım ben10999 nedir aga onu yuvarla 11000 yapsana
tulparla ılgılı bırkac sıkayet gorunce gozum korktu pc yı alınca cok ugrasmak ıstemıyorum acıkcası 2 hafta once abra alan arkadasımda hoparlorden cızırtı gelıyor en basıtınden bu ama eyvallah hocam bu pc aklımdaTulpar t7 v20.2 bak herşeyi güçlü
hp omen şekil duruyor eyv hocam yazdım bunu lısteyetulparla aynı donanımda iyi laptoplar bunlar
Gaming Laptop - Oyuncu için Performanslı Laptop Burada!
Hız canavarı, yüksek performanslı en iyi oyuncu laptopları ve modelleri burada. Taksitli, kampanyalı oyuncular için özel laptoplar Hepsiburada.com'da.www.hepsiburada.com
bu da benim memnun olduğum laptopumun 2060 yerine 1660ti haliMSI GF65 Thin 10SDR-638XTR Intel Core i5 10300H 8GB 512GB Fiyatı
MSI GF65 Thin 10SDR-638XTR Intel Core i5 10300H 8GB 512GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
tulparla aynı donanımda iyi laptoplar bunlar
Gaming Laptop - Oyuncu için Performanslı Laptop Burada!
Hız canavarı, yüksek performanslı en iyi oyuncu laptopları ve modelleri burada. Taksitli, kampanyalı oyuncular için özel laptoplar Hepsiburada.com'da.www.hepsiburada.com
Abralar sorunlu ve tulpar t7 v20.2 cok iyi meogamingtr youtube kanalini izleyebilirsiniz adamin en cok övdüğü laptoptulparla ılgılı bırkac sıkayet gorunce gozum korktu PC yı alınca cok ugrasmak ıstemıyorum acıkcası 2 hafta once abra alan arkadasımda hoparlorden cızırtı gelıyor en basıtınden bu ama eyvallah hocam bu PC aklımda
Mesaj otomatik birleştirildi:
hp omen şekil duruyor eyv hocam yazdım bunu lısteye
hocam sımdı 11k yı goren gelıp 11.500 onermeye baslayacak marketlerdekı gıbı yazayım dedım sdbfkjnx10999 nedir aga onu yuvarla 11000 yapsana
bakayım hocam o kanala bırde kasası degısık 20.2 nın abralara gore ordan belkı fark yaratır umarımAbralar sorunlu ve tulpar t7 v20.2 cok iyi meogamingtr youtube kanalini izleyebilirsiniz adamin en cok övdüğü laptop
Stres testi videosunu oneririm işlemci cidden 70 derece geziyorbakayım hocam o kanala bırde kasası degısık 20.2 nın abralara gore ordan belkı fark yaratır umarım
Tulpar t7 var knk o fiyata t5 ısınıyorTulpar T5 V19.2.1 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook
Tulpar T5 V19.2.1 15,6" Oyun Bilgisayarı, şık tasarımının yanında, Intel Comet Lake Core i7 - 10750H 10. nesil işlemcisiyle donanımdaki üstünlüğü kanıtlıyor.www.monsternotebook.com.tr
doğrudur benim beğendim bi pc buStres testi videosunu oneririm işlemci cidden 70 derece geziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tulpar t7 var knk o fiyata t5 ısınıyor