whoamii
80+ Silver
Akrilik boyayla kendin de boyayabilirsinknk beyaz kasa bir zevktir beeeeee
Akrilik boyayla kendin de boyayabilirsinknk beyaz kasa bir zevktir beeeeee
ben daha çöp adam yapamıyorum mennn onu nasıl yapimmAkrilik boyayla kendin de boyayabilirsin
Fazla zor bir şey değil herşeyi söküp fırça vuracaksın Forumda kasasını bu şekilde boyayan birisi vardı, hatırlarsam konuyu atarım. Sprey boyayla da boyanabilir aslında.ben daha çöp adam yapamıyorum mennn onu nasıl yapimm
aslında aklımda bulunsun spreyle kolay olurFazla zor bir şey değil herşeyi söküp fırça vuracaksın Forumda kasasını bu şekilde boyayan birisi vardı, hatırlarsam konuyu atarım. Sprey boyayla da boyanabilir aslında.
Sprey boyayla duvar boyanır duvar kasa de neymiş hıhFazla zor bir şey değil herşeyi söküp fırça vuracaksın Forumda kasasını bu şekilde boyayan birisi vardı, hatırlarsam konuyu atarım. Sprey boyayla da boyanabilir aslında.
Sprey boya aslında birçok işleve yarıyor. Mesela kasanın kablo bölümlerini gazete veya bir kağıtla kapatıp full beyaza boyayacaksın. Daha sonra yazıcıdan herhangi bir resim çıkartıp ortasını keseceksin (Örn. MSI logosu gibi, kalıp için) ve kasanın üzerine onu işleyince mükemmel olur... Büyük bir kasam olsaydı kendim dizayn ederdim aslında, ama Corsair Spec-05 ile pek bir şey olmuyorSprey boyayla duvar boyanır duvar kasa de neymiş hıh
Aga beeeeSprey boya aslında birçok işleve yarıyor. Mesela kasanın kablo bölümlerini gazete veya bir kağıtla kapatıp full beyaza boyayacaksın. Daha sonra yazıcıdan herhangi bir resim çıkartıp ortasını keseceksin (Örn. MSI logosu gibi, kalıp için) ve kasanın üzerine onu işleyince mükemmel olur... Büyük bir kasam olsaydı kendim dizayn ederdim aslında, ama Corsair Spec-05 ile pek bir şey olmuyor
Dual soğutma ile Phoenix soğutma arasında fark yok. 2. fan göz boyamaktan başka bir şey yapmıyor.Üsttekinin ekran kartı 2 fanlı o alınmalı
Kanıtın varmı pekiDual soğutma ile Phoenix soğutma arasında fark yok. 2. fan göz boyamaktan başka bir şey yapmıyor.
Bence o pcyi al kasayı sat git beyaz bi kasa alminnacık çoksa da önerirseniz sevinirim
Yani Dual soğutmanın kötü olduğunu bile bilmiyorsan ben ne yapabilirim ki?Kanıtın varmı peki
Ben 1660s diyorum senin 1660ti vs 1660 önermen ayrı ironikYani Dual soğutmanın kötü olduğunu bile bilmiyorsan ben ne yapabilirim ki?
Super değil ama aşağı yukarı aynı sonuçları verir.
Kart 78 dereceye kadar çıkıyor.
Aynı soğutma daha güçsüz kartta böyle ise daha güçlüsünde nasıldır sence?Ben 1660s diyorum senin 1660ti vs 1660 önermen ayrı ironik