Neler Yeni

9000₺ toplama pc önerir misini

whoamii

80+ Silver
ben daha çöp adam yapamıyorum mennn onu nasıl yapimm
Fazla zor bir şey değil herşeyi söküp fırça vuracaksın 😂 Forumda kasasını bu şekilde boyayan birisi vardı, hatırlarsam konuyu atarım. Sprey boyayla da boyanabilir aslında.

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Fazla zor bir şey değil herşeyi söküp fırça vuracaksın 😂 Forumda kasasını bu şekilde boyayan birisi vardı, hatırlarsam konuyu atarım. Sprey boyayla da boyanabilir aslında.
aslında aklımda bulunsun spreyle kolay olur

whoamii

80+ Silver
Sprey boyayla duvar boyanır duvar kasa de neymiş hıh
Sprey boya aslında birçok işleve yarıyor. Mesela kasanın kablo bölümlerini gazete veya bir kağıtla kapatıp full beyaza boyayacaksın. Daha sonra yazıcıdan herhangi bir resim çıkartıp ortasını keseceksin (Örn. MSI logosu gibi, kalıp için) ve kasanın üzerine onu işleyince mükemmel olur... Büyük bir kasam olsaydı kendim dizayn ederdim aslında, ama Corsair Spec-05 ile pek bir şey olmuyor 😂

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Sprey boya aslında birçok işleve yarıyor. Mesela kasanın kablo bölümlerini gazete veya bir kağıtla kapatıp full beyaza boyayacaksın. Daha sonra yazıcıdan herhangi bir resim çıkartıp ortasını keseceksin (Örn. MSI logosu gibi, kalıp için) ve kasanın üzerine onu işleyince mükemmel olur... Büyük bir kasam olsaydı kendim dizayn ederdim aslında, ama Corsair Spec-05 ile pek bir şey olmuyor 😂
Aga beeee

Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Gerekiyor mu?
Ben 1660s diyorum senin 1660ti vs 1660 önermen ayrı ironik
Aynı soğutma daha güçsüz kartta böyle ise daha güçlüsünde nasıldır sence?
1660 Ti ve 1660S arasında neredeyse fark yok. Birkaç FPS düştü diye birden 20 derece düşmez sıcaklıklar.

Top Bottom