Dizdiğiniz sistem pahalı geldi o fiyata 1660 s ?
Dostum şu anki sistemim rx580li zaten 4 bine almıştım nisanda neyden bahsediyosun tam anlamadım.Asus rx580 rog strıx top 8gb al bulabilirsen ben bulamadım. Serin istediğin için de bunu önerdim. 2 kart da 3 fanlı ve soğutma sistemi cok iyi.
Hem 4 binlik ekran kartını begenmıyosun hemde 9000e monitör dahil sistem istıyosun bende seni anlamadımDostum şu anki sistemim rx580li zaten 4 bine almıştım nisanda neyden bahsediyosun tam anlamadım.
Hayatımda bu kadar bilgisiz biri görmedim.Hem 4 binlik ekran kartını begenmıyosun hemde 9000e monitör dahil sistem istıyosun bende seni anlamadım
Önerin varsa atar mısın dostum?Hayatımda bu kadar bilgisiz biri görmedim.
Bilgisiz olması sorun değil diretmesi sorunHayatımda bu kadar bilgisiz biri görmedim.
9200 Civarına 5700XT + G241 atmıştım önceki mesajlarda ona bakabilirsin.Önerin varsa atar mısın dostum?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisiz olması sorun değil diretmesi sorun
Teşekkür ederim Bill GatesHayatımda bu kadar bilgisiz biri görmedim.
Teşekkür ederim Bill Gates
Biliyorum benim aklımda 2060slı ya da 5700xtli sistem var.Bütçeyi çok az arttırabilirim.1660S bu fiyatta oldukça düşün bi ekran kartı olduğunu biliyorum.almayın bunun önerdiğini aynı sistemi ben 6k ya topluyorum monitörü eklesen 7.8
Biliyorum benim aklımda 2060slı ya da 5700xtli sistem var.Bütçeyi çok az arttırabilirim.1660S bu fiyatta oldukça düşün bi ekran kartı olduğunu biliyorum.
rx 580 ?Asus rx580 rog strıx top 8gb al bulabilirsen ben bulamadım. Serin istediğin için de bunu önerdim. 2 kart da 3 fanlı ve soğutma sistemi cok iyi.
Sanki kasaya diyor. Serin istediği için Adama 3 fanlı ekran kartı önerdim ki bu ekran kartının soğutması na kimse laf edemez. Kasanın hava akışı cok cok iyi Bi Kasa. Begenmeyen almaz tabi zorla değil. İçinize bu kadar oturan ne? Cehalet miş cahil miş felan 1 sistem önerdiniz kendinizi profesör ilan ediceksinizrx 580 ?
adam 9k diyor sen ne diyorsun
güzel kardeşim 3 fanlı olunca daha performanslı falan mı oluyor haberimiz yok adam 9k bütçe demiş rx 580 diyosun hatalısın kabul etSanki kasaya diyor. Serin istediği için Adama 3 fanlı ekran kartı önerdim ki bu ekran kartının soğutması na kimse laf edemez. Kasanın hava akışı cok cok iyi Bi Kasa. Begenmeyen almaz tabi zorla değil. İçinize bu kadar oturan ne? Cehalet miş cahil miş felan 1 sistem önerdiniz kendinizi profesör ilan ediceksiniz