Anladım. Eğer acelesi varsa benim attığım laptopu mu alsın yoksa R7 4800H olanı mı alsın. Nitro serisinde bir ısınma sorunu yok. En azından arkadaşlarım öyle söylüyorlar. O yüzden Nitro serisine biraz daha yatkınım.Valla ne desem yalan olur Canavar instadan duyuru yaptı ama tarih yok.
Link?o fiyata 1660 ti hp ve mon ster var
Arkadaşlar gereken açıklamayı yapmışlar zaten ben de Epica gibi düşünüyorum.Anladım. Eğer acelesi varsa benim attığım laptopu mu alsın yoksa R7 4800H olanı mı alsın. Nitro serisinde bir ısınma sorunu yok. En azından arkadaşlarım öyle söylüyorlar. O yüzden Nitro serisine biraz daha yatkınım.
Anladım hocam. Şimdi arkadaşıma sordum acelesi var mı diye yok dedi dedim Monster yakında yeni laptoplar çıkarıcakmış onu öğrendim dedim tamam dedi. Monster'ı bekleyecek sanırım.Arkadaşlar gereken açıklamayı yapmışlar zaten ben de Epica gibi düşünüyorum.
Tamamdır.Anladım hocam. Şimdi arkadaşıma sordum acelesi var mı diye yok dedi dedim Monster yakında yeni laptoplar çıkarıcakmış onu öğrendim dedim tamam dedi. Monster'ı bekleyecek sanırım.