Neler Yeni

900TL Arctis 3 alınır mı?

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
WhatsApp Image 2022-02-01 at 22.28.20.jpeg
WhatsApp Image 2022-02-01 at 22.28.19.jpeg
WhatsApp Image 2022-02-01 at 22.28.19 (2).jpeg
WhatsApp Image 2022-02-01 at 22.28.19 (1).jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

işin yoksa, zahmet olmayacaksa çok iyi olur
Fotoğraflar bu şekilde kabloyu da bilerek çektim bu şekilde ayrılıyor.Eğer PC için kullanacaksan birleştirip 2 li giriş haline getiriyorsun yok tel için diyorsan cıkarıp tele takıp kullanabiliyorsun.Total kablo uzunluğu 3metre.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Enis Solak
Şahsen ben SS Arctis serisini çok beğeniyorum fakat fiyatları bana fazla tuzlu geliyor, şuan Asus Rog Strix Go Core kulaklığını kullanıyorum 545TL gibi bir fiyatı var fakat çok hoşuma gitmedi, sanırım iade edip bende ya Arctis 3 ya da bütçemi arttırıp Arctis 5 alıcam ( ikisi arasındaki farkları araştırıp ona göre bir plan yapıcam )

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Enis Solak
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fotoğraflar bu şekilde kabloyu da bilerek çektim bu şekilde ayrılıyor.Eğer PC için kullanacaksan birleştirip 2 li giriş haline getiriyorsun yok tel için diyorsan cıkarıp tele takıp kullanabiliyorsun.Total kablo uzunluğu 3metre.
Hocam şuan kullandığım kulaklığı denemek amaçlı almıştım fakat çok beğenmedim, film ve video izlerken seslerin nerden geldiği belli olmuyor örneğin pubg videolarında adamların adım ve silah sesleri her yerden geliyor lakin adam sağda oluyor mesela, arctis 3 te böyle midir? yoksa 7.1 güzel çalışıyor mu?

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
Hocam şuan kullandığım kulaklığı denemek amaçlı almıştım fakat çok beğenmedim, film ve video izlerken seslerin nerden geldiği belli olmuyor örneğin PUBG videolarında adamların adım ve silah sesleri her yerden geliyor lakin adam sağda oluyor mesela, arctis 3 te böyle midir? yoksa 7.1 güzel çalışıyor mu?
Kasanın ön girişinde iken 7.1 i hissediyordum ancak ufak bir kaza sonucu ön jaklar bozuldu arkaya takınca pek hissetmedim.Ama bundan önceki kulaklığım çok kalite olmadığı için belki de değişimdi bana iyi gelen bilemeyeceğim.Yalnız ses olarak bariz bir kalite vardı.Tek sıkıntı mikrofonda belirsiz bir cızıltı var ama dediğim gibi benim kasanın ses kısmında bir sıkıntı olduğu içinde bu olabilir pek emin değilim başka bir PC de deneme imkanım olmadı.3 yıl olacak çok memnunum özellikle 3 metre kablosu beni benden alıyor .D

eypfpv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eyüp
Dostum alırsan haber verir misin bende aynı senin gibi hem oyun hem dışarda müzik için kulaklık arıyordum. Arctis 3 e hiç dikkat etmemiştim konuyu görene kadar (bunu için ayrıca teşekkürler ) son olarak kulaklık dışarıda sırıtmaz sırıtsada kimin ne dediğini umursamamanı tavsiye ederim 👊👊👊

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Dostum alırsan haber verir misin bende aynı senin gibi hem oyun hem dışarda müzik için kulaklık arıyordum. Arctis 3 e hiç dikkat etmemiştim konuyu görene kadar (bunu için ayrıca teşekkürler ) son olarak kulaklık dışarıda sırıtmaz sırıtsada kimin ne dediğini umursamamanı tavsiye ederim 👊👊👊
tabii söylerim, siparişi yarın vereceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,968
Üyeler
163,918
Son üye
Keditisyen
Top Bottom