Havit alma da ne alırsan iyidirÖnümüzdeki ay bir tane kulakdışı almayı düşünüyorum ama hangisi iyidir değildir en ufak fikrim yok önerilerinizi bekliyorum. Bütçe biraz arttırabilirim.
ufak bi sıkıntıda pişman olursun havit alma ben aldım servis bi anama sövmedi thh davasını bekliyorum 3 aydırAralarında fark çok yoksa havit alıp geçerim hocam muhtemelen.
Hocam acaba sadece sizin yaşadığınız bir sorun mu bu yoksa bunun gibi bir çok şikayet var mı?Havit alma da ne alırsan iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
ufak bi sıkıntıda pişman olursun havit alma ben aldım servis bi anama sövmedi thh davasını bekliyorum 3 aydır
Herhangi bir sorun yaşaman durumunda servis garantin olmayacak emin olabilirsin havit tavsiye etmiyorum ayıplı ürünleri iade almıyorlarHocam acaba sadece sizin yaşadığınız bir sorun mu bu yoksa bunun gibi bir çok şikayet var mı?
O zaman o riske girmem hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Muhtemelen XPG alacağım.Herhangi bir sorun yaşaman durumunda servis garantin olmayacak emin olabilirsin havit tavsiye etmiyorum ayıplı ürünleri iade almıyorlar
razer al dicemde artmış bayaO zaman o riske girmem hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Muhtemelen XPG alacağım.
bilmiyorum hocam xpg nin hiçbişeyini kullanmadımEvet hocam o bütçelere çıkamam. En mantıklısı XPG gibi. O da iyidir değil mi?