Neler Yeni

900tl max oyuncu kulaklık önerisi

BoranGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Boran Gürsoy
Arkadaşlar merhabalar. Kaç gündür araştırıyorum artık karar vermek istiyorum.
Arctis 5
Arctis 1 wireless
Cloud Alpha veya Cloud 2

Veya sizin başka öneriniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Arctis 5
Arctis 1 wireless
Cloud Alpha veya Cloud 2

Cloud 2 bence. E sporcularda çok fazla görüyorum

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
yaklaşık 7 yıllıktı galiba kulaklık o yüzden tedirginim biraz mikrofon kalitesi vs olarak. arctis 1 i denedim bugün teknosadan ses seviyesi çok düşük geldi acaba arctis 5 de mi aynı
Bence Kraken T.E alın. Ben de almayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Arctis 5
Arctis 1 wireless
Cloud Alpha veya Cloud 2

Dostum bende senin gibiydim ha bire araştırdım. Sonuç olarak dün istettim bugün iptal ettim. Arctis 5 i. Çok kirli bilgi dolaşıyor ama sana özetleyeyim. Arctis 5 tasarımı çok iyi, rgbsi çok hoşuma gidiyor, ses kartı var kendi yazılımı var. Ama sorun şurda bu kulaklıktan memnun kişiler 800 den almadı 500-600 ken aldılar. Ben birde ses düzeyi yüzünden vazgeçtim çok yüksek sesi seven biriyim. Cloud2 de yaşlandı be artık iyi güzel de kaç yıllık kulaklık, ne kadar iyi olsa da güncel alınmalı bence. Son olarak hs serisine bak arctisten daha az kötü yorum gördüm. Ben indirim günlerini kovalayacam. Arctis 5 600 küsur oldu mu alacam.

BoranGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Boran Gürsoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bende senin gibiydim ha bire araştırdım. Sonuç olarak dün istettim bugün iptal ettim. Arctis 5 i. Çok kirli bilgi dolaşıyor ama sana özetleyeyim. Arctis 5 tasarımı çok iyi, rgbsi çok hoşuma gidiyor, ses kartı var kendi yazılımı var. Ama sorun şurda bu kulaklıktan memnun kişiler 800 den almadı 500-600 ken aldılar. Ben birde ses düzeyi yüzünden vazgeçtim çok yüksek sesi seven biriyim. Cloud2 de yaşlandı be artık iyi güzel de kaç yıllık kulaklık, ne kadar iyi olsa da güncel alınmalı bence. Son olarak hs serisine bak arctisten daha az kötü yorum gördüm. Ben indirim günlerini kovalayacam. Arctis 5 600 küsur oldu mu alacam.
Ben de gerçekten o az ses konusunda çok endişelendiğim için böyle kararsız kaldım gerçekten. Ama arctis 1 wireless arctis 7 nin sürücülerini kullandığı için az ses olayı var mıdır onu merak ediyorum yoksa direkt alıcam wireless olanı hem kablodan da kurtulmuş olurum

Batuhan5356

80+ Silver
Arctis 5
Arctis 1 wireless
Cloud Alpha veya Cloud 2

Mesaj otomatik birleştirildi:

bence kaçırma

BoranGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Boran Gürsoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence kaçırma
bunun wireless halini her yerde görüyordum bir de elite versiyonu var o daha iyi galiba pek bilmiyorum corsair hangisini önerirsiniz ? wireless da olabilir benim açımdan ses farkı yoksa

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Ben de gerçekten o az ses konusunda çok endişelendiğim için böyle kararsız kaldım gerçekten. Ama arctis 1 wireless arctis 7 nin sürücülerini kullandığı için az ses olayı var mıdır onu merak ediyorum yoksa direkt alıcam wireless olanı hem kablodan da kurtulmuş olurum
Hepsinde aynı 98 db sabit, yeterli mi bence yeterli rakibi hs 70, 111 desibell o kadar çok fark yok. Sadece pc için kullanacaksan hs50,60 ve kablosuz olan 70 serisine bakabilirsin, ancak telefona bağlama desteği yok. Arctis serisinde bu var.Ses deneyimi anlamında Hs70 daha iyi ama terletir ve kafayı rahatsız edebilir. Ben sadece fiyat konusunda kararsız kaldım 800 lirayı gerçekten hakediyor mu diye yoksa iptal etmezdim.

Top Bottom